Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

lauantai 20. huhtikuuta 2024

"Takatalvi"

 Tänään isäntä läksi järjestyksen valvojaksi yhteen tilaisuuteen Eilen läksin kuitenkin sinne seurakuntaan, vaikka ensin mietin kotiin jäämistä. Ja näytti, että Mini oli ihan vähän pissannut eteisen lattialle, kai se oli joku mielen osoitus. Jos ei olla kotona, se yleensä menee eteisen lattialle makaamaan. Siitä se on kyllä helpompi pissatkin siivota, vaikkei se mukava "yllätys" ole.

Eilen kotiin tullessa srk:sta alkoi täälläkin sataa lunta, ja nyt sitä on jonkun verran maassa. Ja sisälläkin on aika viileä. Isäntä oli aamulla laittanut pönttö uuniin tulen, mutta täällä oli silti niin kylmä, että laitoin uudet tulet, kun isäntä oli lähtenyt.

Mies on niin kuuma verinen, että ei niin palele, toisin kuin minä. Yleensä lisään vaan vaatteita, mutta nyt oli jo paita, villatakki ja fleese takki. Ja tietysti pitkät "kalsarit" ja nyt vain samettitrikoo pitkikset.

Tänään oli vaihteeksi taas maha sekaisin herättyäni. Jotain "sopimatonta" oli tullut taas syötyä vahteeksi, onneksi se meni parilla vessa käynnillä ohi.

Mutta hyvä näin.

1 kommentti:

  1. Joo, kylmää on. Mulla on täysin samat vaatteet kuin talvipakkasilla, eli kerrosta kerroksen päälle. Eilen olikin kummallinen päivä kun aurinko paistoi, eikä satanut lunta, mutta jäätävä tuuli puhalsi. Nyt taas sataa.

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)