Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

lauantai 30. maaliskuuta 2024

Pääsiäistä

 


 Tänään on pilvinen päivä. Mutta lumet alkavat sulaa. Minillekin piti jo etsiä puhdasta lunta kierittäväksi, se kun tykkää lumessa kieriä :) Vielä niitä paikkoja kuitenkin on.

Eilen oikein innostuin lukemaan Raamattua, enemmänkin kuin tavallisesti. Pääsiäisen ajasta ja lopun ajoista. Kyllä alkaa lopun ajat tulla välillä mieleen tästä maailman menosta.

Voi Herra, armahda meitä! Ja pelasta ihmisiä omaan valtakuntaasi. Sinä rakastat jokaista ihmistä ja haluaisit pelastaa omaan valtakuntaasi, rakkaudella.

                              -------------------------

Miehenkin aherrus Vivamossa tänään loppuu.  Tuo kuva ei ole Vivamosta, vaan viime kesän Jumalan palveluksesta  ulkona. Tai siten edellisen kesän.Mutta ulko Jumalan palveluksesta kuitenkin.

Siunattua pääsiäistä kaikille!

3 kommenttia:

  1. Tuo kuva on niin kaunis. Iloista pääsiäistä!

    VastaaPoista
  2. Niin lopun aika alkoi jo 2000v,sitten, se lukee Raamatussa
    1. Joh. 2:18

    "Lapsukaiset, nyt on viimeinen aika. Ja niin kuin te olette kuulleet, että antikristus tulee, niin onkin nyt monta antikristusta ilmaantunut; siitä me tiedämme, että nyt on viimeinen aika."
    Elämme lopun ajassa nyt enempi kuin 2000v.sitten, Israel on ajan merkki, siksi nyt täytyy olla lamput kunnossa, että on öljyä kun Jeesus tulee kuin salama kirkkaalta taivaalta, sitten ei enää ehdi hakea öljyä.Jeesus käskee meidän valvoa joka hetki, sanon sen myös itselleni.

    Matt. 24:32

    "Mutta oppikaa viikunapuusta vertaus: kun sen oksa jo on tuore ja lehdet puhkeavat, niin te tiedätte, että kesä on lähellä"
    "Kesä on lähellä", Tarkoittaa että Jeesuksen tulo on lähellä.

    VastaaPoista
  3. Tuttavani kävivät katsomassa Vivamon näytelmän ja kehuivat kovasti. Kerro terveiset näyttelijöille, että olivat onnistuneet jälleen kerran!
    Raamatun äärellä on hyvä syventyä joskus oikein pidemmäksi aikaa. Selitysteoksetkin ovat hyviä, niin pääsee vielä syvemmälle.

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)