Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

sunnuntai 17. joulukuuta 2023

Liukasta on täällä..

 ...ja olen tosiaan ollut kuin kissa liukkaalla jäällä, varovaisesti on pitänyt  Miniä käyttää lyhyen kaavan mukaan. 

Isännälläkin loppui vivamon näytelmät. Sauna on lämpiämässä. Isäntä lähti käymään vielä sählyssä sitä ennen.

Mua harmittaa , kun nykyisin on niin vaikeaa laittaa blogiin kuvia,,,kun sinne menee, niin niissä on vaan numerot, joutuu vaan arvailemaan , että mikä kuva se on... ehkä vika on minussa,,

Isäntäkin tuli kotiin, ei ollut tullut montaa pelaajaa, niin eivät pelanneet.

5 kommenttia:

  1. Harmi, että on liukasta! Täällä on maa tullut niin paljon esiin, että ei ole liukasta.
    Itse siirrän ne kuvat, jotka haluan blogiin, aina tietokoneen työpöydälle, sieltä sitten valitsen. On helpompaa, kun kuvia on vähemmän ja tietää, että ne kaikki siinä työpöydällä tulevat blogijuttuun. Sen jälkeen ne voikin heittää pois, kunhan ovat kopioita, ei alkuperäisiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä oli pääkallo keli, meinasin jo pyytää isäntää käyttää Miniä, en sitten viitsinyt kun hän katsoo jääkiekkoa, tosissaan pelkäsin jäistä tietä. .. onneksi Mini oli niin ymmärtäväinen, että pissasi vaan ja mentiin varovasti kotiin.

      Poista
  2. Mulla oli joskus läppärin kanssa se ongelma, ettei kuvia nähnyt, oli vaan numeroita tms. Kone on meillä liian täynnä kaikkea. Nykyään teenkin juttuja kännykällä, kun läppäri on jo niin hankala hitautensakin takia. Olisi uusimisen tarpeessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huomenna on muisti testi, on vaan hoitajan tekemä. Isäntää oli pyydetty tekemään oma kokemus, että miten mun muisti pelaa.. mitä mieltä hän on..

      Poista
  3. Toivottavasti meni testi hyvin. Minusta tuntuu etten saisi testejä läpi, on niissä senverran outoja juttuja. Siis olen niitä teettänyt töissä ollessa.
    Tietokoneen tai läppärin ruudulle vois laittaa blogiin tulevat kuvat vaikka kansioon, josta ne olisi helposti löydettävissä.
    Liukasta on täälläkin että varoa pitää vaikka on nastakengät jalassa.

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)