Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

lauantai 9. joulukuuta 2023

Joulun alkua

 Heippa! Kiva, että tää blogi  toimii,  kun luulin jo viimeksi, että se lukittui. Tänään oltiin kaupungissa Evästä päivään ruokailussa. Siellä oli myös kuorolaisia laulamassa. Käytiin myös kaupoilla katsomassa ja jotain pientä tuli ostettua. 

Meillä oli eilen kasaantunut kierrätys pisteelle vietäviä iso kasa eteisen nurkkaan, niin kun käytiin  kaupalla, eikä muistanut niitä ottaa, niin Mini oli silpunnut ne pieniksi ja levittänyt pitkin eteisen lattiaa. Isäntä sanoi, että haistoi ruuan hajun niistä. Niin varmaan olikin.

Pikkuisen laitoin eilen joulua, eli laitoin jouluvaloja ulos ja sisälle ja vaihdoin kukalliset keittiön verhot toisiin. Pieni muotoista tää joulun laitto on meillä ainakin vielä.

Isännälle ostin myös pienen lahjan , tosin laitan vielä lisää. Joko te olette alottaneet joulu puuhia?

Ps. Ilmeisesti lukittui vaan kuvat.

8 kommenttia:

 1. Olipa kiva, että se kirjoittaminen käy päinsä sittenkin:) Meillä ei ole vielä jouluista näkyvissä, mulla jää aina viimetippaan valmistelut.

  VastaaPoista
 2. Jouluvalot ja jouluiset tekstiilit piristävät. Meillä on aloitettu joulun valmistelu jo marraskuussa, koska viime vuonna ei oikein saatu joulun tuntua, kun oltiin Espanjassa koko talvi. Tänään juuri toin sisälle pikkukuusen, jonka jo koristelin joulupalloilla ja itse tekemilläni soodataikinasydämillä.
  Leppoisaa toista adventtia ja iloa joulunodotukseen!

  VastaaPoista
 3. Hyvä, että bloggaaminen onnistuu!

  VastaaPoista
 4. Eipä taida toimia..

  VastaaPoista
 5. Nyt taas toimii, ainakin vähän aikaa sitten.

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)