Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

torstai 28. syyskuuta 2023

Syksyä kohti

 


Aika menee niin ettei meinaa perässä pysyä. Tänä iltana on taas Kylätalo ilta. Mulla on ollut vähän ongelmia tietokoneen kanssa, varsinkin sähköpostin. Se jo välillä hävis johonkin, kunnes taas löytyi.

Muutenkin ärsyttää kun kaikki on niin "teknillistä".

Niin se vaan jäi ilmeisesti ikkunan pesutkin tältä syksyltä. Jos ei jostain saa ylimääräistä voimaa. Lisäksi kissa oli jossain välissä pissannut ja kakannut kuistille, ilmeisesti jäänyt kuistille yöksija tehnyt tarpeensa kaapin taakse. Minä ihmettelin, kun haisi kissan pissalle kuistilla, että mistä se haisee.. Loppujen lopuksi , kun tyhjensin kuistia , niin aiheuttaja löytyi...tulipa samalla siivottua kuistia..siellä on ollut kaiken laista turhaa romua. Isännän työkalupakinkin vein autotalliin, eipä ole vielä mitään siitä sanonut.

Kuistin maton vein, ja jotain muutakin roskiin, kun ne haisi. Nyt on kuisti pesty ja ilma raikastunut. Kaiken laista harmia.

Iloisempi asia oli, kun naapuri tarjosi mulle erilaisia kissan ruokia, kun hänen kissa on kuulemma niin nirso. Nyt on Rasmuksella kaiken laista erilaista ruokaa :) Ja hyvin on Rasmukselle maistunut.

No mutta, näillä mennään.






2 kommenttia:

  1. Kiva juttu, että kissa sai ruokaa. Niinhän se on, että kun hätä tulee, on se johonkin tehtävä...

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)