Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

perjantai 15. syyskuuta 2023

Huomenta

 Kylätalo ilta meni ihan hyvin. Aika vähän oli vaan porukkaa jostakin syystä eilen. Oisko ollut 8 henkeä.. Ehkä heillä on ollut muita menoja. Minut haettiin kotoa ja palautettiin samaan paikkaan illalla :) Kiitos "siskon".

Nyt kun isäntä on ollut poissa, niin Mini on iltaisin hypännyt isännän petille sängyn puoliskoon. Haluaa ehkä minua vartioida :) Yöllä kyllä vaihtaa paikkaa.

Minulla on ns, "turva kelkassa", kun iso koira vartioi.Tänä aamuna oli vain pari astetta lämmintä kun Minin ja Rasmuksen kanssa kävin "aamu pissa" lenkillä. Eilen pesin pyykkiä ja laitoin ulos kuivumaan, en illalla kuitenkaan muistanut katsoa niiden tilannetta, niin varmaan kostuivat yöllä uudestaan..onneksi on tulossa ilmeisesti aika lämmin , aurinkoinen päivä.

Aurinkoa sinnekin!

4 kommenttia:

 1. Kivalta vaikuttaa kun on "turva kelkassa". Aika viileitä öitä on ollut, täälläkin aamulla vain 7 astetta lämmintä. Muuten hieno ja aurinkoinen päivä on ollut. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin sinne! Nyt onkin taas pilvistä. Onneksi sain pyykit eilen narulla kuivaksi, kohta pitää siirtyä sisä kuivatukseen. Ulko kuivatuksessa tulee vaan raikkaampi tuoksu.

   Poista
 2. Huh, onpa kylmää jo aamulla ollut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli joo ihmeen kylmä aamu, päivällä oli kyllä aurinkoista ja lämpimämpää.

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)