Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

lauantai 14. tammikuuta 2023

Vaihtelevaa..

 ...jos sääkin, niin mielialakin. Päivällä alkoi ahdistaa, niin menin yläkertaan kuuntelemaan Metsäntytöltä jouluksi lahjaksi saamani hengellisen levyn. Taas se rauhoitti minut.

Siinä on jotain lohduttavaa.

Eilen oltiin omassa seurakunnassa, siellä oli vieraileva pastori, meille ennestään tuttu, rukoili puolestani öljyllä voidellen. Ensi viikolla pitäisi olla ensimmäisen vaivan kuvaus.

---------

Asiasta toiseen. Täällä on ollut kauheat kelit. Yhtenä päivänä meidän pikkutiellä oli kolme autoa, meidän auto yhtenä, eikä päässyt autot ylös mäkeä, sitten lapiotiin meidän autoa lumi kinoksesta, jonne se oli jo kerinnyt mennä, haettiin hiekotus mursketta useamman kotoa, ja lopuksi saatiin meidän auto kinoksesta.

Edelleen pikku tie on jonkun verran liukas, vaikka paljon vesisateen myötä sulanut. Jäinen tie oli ihan kauheassa kunnossa, kun koiraa ulkoilutti, koko ajan sai pelätä, että kaatuu. Onneksi välillä hiekotettiin.


9 kommenttia:

 1. Nyt on tosiaan hurjat kelit, kun on jään päällä vettä. Ei siinä pidä mitkään nastarenkaat, huomasin itsekin, mutta onneksi en päätynyt ojaan.
  Onnea ja hyviä uutisia kuvaukseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, sitä tosiaan toivotaan, tosin toinen kuvaus jännittää vielä enemmän.

   Poista
  2. Miksihän tuo meni väärään kohtaan...

   Poista
 2. Niin kyllä ovat pienemmät tiet ihan jääkenttänä, usein ilman hiekan ripaustakaan. Toivottavasti sulaisivat ennenkuin uutta lunta sataa.
  Toivottavasti kuvaukset sujuvat hyvin, ja tulos olisi normaali.

  VastaaPoista
 3. Meillä ei vielä ole tie mennyt liukkaaksi, mutta pehminnyt kyllä. Se levy on kyllä hyvä, ja kun ne laulut jää vielä mieleen soimaan.

  VastaaPoista
 4. Ei tee mieli paljon ulkoilla, kun maa on jäinen ja kohta ihan lumeton. Ei ole tammikuun paukkupakkasista eikä kimaltelevista hangista tietoakaan.

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)