Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

torstai 5. tammikuuta 2023

Kuva joululta jä tämän päivän juttuja

 


 Ihanan kuvan minusta  ja Ministä otti vävy kokelaani :)

 Pakkasta on luvattu. Mulla oli tänä aamuna vähän huono olo, vatsa sekaisin, väsymystä ja päänsärkyä. Mutta nyt olen sentään saanut jo päivävaatteet päälle.

Mies meni auttamaan toista kaveria jaettavan ruuan haku hommissa.

Itsellä on vähemmän tullut ulkona liikuttua, kun on ollut joko tosi liukasta tai jäätävä tuuli yms. Minin kanssa käyn  nyt vähän pienemmillä lenkeillä kaks kertaa päivässä, isäntä käyttää aamuisin.

Minin juoksu aika alkaa ilmeisesti olla loppusuoralla, pitkään kyllä on kestänytkin. Oli kaikenlaisia hankaluuksia sinä aikana, jouduin ottamaan ison matonkin pois lattialta, kun vaikutti että Mini oli pissannut siihen. Ilotulitus paukkujen ääni sai Minin kalisuttelemaan hampaitaan, kun niin pelotti :( Onneksi se on ohi.

Ja alkaa olla jouluaikakin ohi. En kyllä vielä ole raivannut mitään pois.

         


10 kommenttia:

 1. Ihana kuva! Sinulla on pieni sylikoira ;-)
  Ikävää, että Minikin pelkää raketteja niin kovasti. Niiden käyttö pitäisi lopettaa kokonaan. Monet niistä kärsivät, luonnoneläimetkin varmasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mini kyllä tulee mielellään vaikka syliinkin,, jos vaan sellaista on tarjolla :) Olin lähdössä Minin kanssa silloin uudenvuoden aattona aikaisemmin iltapissalle, pääsin ulos ja tietä pitkin vähän matkaa, niin paukahti... ja mini hampaat kalisten halusi äkkiä kotiin, onneksi ei kuitenkaan ollut sisälle yöllä sisälle pissannut..

   Poista
 2. Minustakin tuo on ihana kuva🙂 Minullakin on vielä jouluiset jutut esillä.

  VastaaPoista
 3. Kiva kuva, iloa tulvillaan! Raketit tuntuvat kyllä säikyttävän useimpia koiria, eikä minua haittaisi, vaikka ne kiellettäisiin kokonaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyllä koirille ainakin pelottavia, kissa kun oli sisällä, ei niin pelännyt.

   Poista
 4. On hieno kuva! Jotenkin kivasti kerroit myös hampaiden kalisemisesta. Hih, vaikka ei kivaa olekaan. Meidän koira joskus pelkäsi jopa lumien katolta putoilua, kun niin säikähti joskus raketteja.

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)