Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

perjantai 13. tammikuuta 2023

Sanan varassa

 Eilen oli siis ilosanoman ilta, ja ihan hyvä ilta. Aluksi meitä oli vain muutama, sitten tuli myöhemmin vielä muitakin. 

Rohkaisin itseni ja kerroin enemmän vaivoistani, muistin pätkimisestä ym. Ja muistakin vaivoista. Pyysin muistamaan rukouksin. Loppu aikana oli tullut myös luterilainen pappi, tuttu pappi, ja hän rukoili myös puolestani.

Häneltä sain myös tällaisen kirjasen.Itsellä on myös


Nuo pikku kirjaset voivat olla tarpeen, silloin jos ei jaksa paljoa lukea. Mutta luen kyllä joka aamu Raamattua, jotain poikkeuksia lukuun ottamatta. Joskus se voi olla vain pieni pätkäkin, ja vaikka pikku kirjastakin.

Ensi viikolla on toisen vaivani kuvaus. Saa muistaa :) Toivottavasti siinä ei olisi mitään, riittäisi tuo muisti sairaus, sitähän se luultavasti on , mutta siitäkin tulee diagnoosi myöhemmin, kun lääkäri aikaa saa vielä odottaa.

Vasen puoli päästäni on kipeä, no ollut jo pitempään, en kuitenkaan ala itse siitä diaknoosia tekemään. Diaknoosit jätetään lääkärille.

Näillä mennään. Haluan kuitenkin kirjoitella vielä, kun en niin sekaisin ole..jos ei paljon puutukkaan välillä :)

6 kommenttia:

 1. Mukavaa, että jaksat tänne kirjoitella. Toivottavasti vaivat ovat hoidettavissa, tai saadaan pysymään lääkkeillä kurissa.

  VastaaPoista
 2. Niin toivon minäkin, että oli mitä oli toivottavasti on lääkitystä ja hoitoa niihin oireisiin. Kyllä luulisi pääsevän nopeammin lääkärille jos on joku vakavampi juttu.
  Toivon koko sydämestäni sulle hyvää!

  VastaaPoista
 3. Hyvä kun kirjoitat, ja hyvä kun siellä Ilosanomaillassakin sait kerrottua noita huolia . Nuo kirjat on varmaan hyvät. Noissa päivänsanoissa on minun mielestä ollut suht lyhyet luettavat, joten jaksaa paremmin lukea. Minä käytän vieläkin. v. 21 kirjasta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli se hyvä purkaa tuota asiaa, eikä vaan yksin kantaa. Eilen illalla vielä seurakunnassa oli vieraileva pastori,tuttu kyllä,rukoili ja voiteli öljyllä.

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)