Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

sunnuntai 4. syyskuuta 2022

Tyttöjä

 

Kuva vanha

 Eilen kävi kaksi tytärtäni ja tytöntyttö. Oli kiva nähdä ja tavata. Käytiin tyttöjen kanssa myös ,ja Mini, kävelyllä, tytöntyttö vaan istui sen aikaa autossa. Äitinsä sanoikin, että tyttö ei tykkää kävellä.

Saatiin myös kaikkea herkkua ja muuta. Kauniita seinälautasiakin.

Sää on ollut niin kylmä, pitää oikein kunnolla pukeutua. Toinen tytöistä otti vähän omenoita. Mutta suurin osa on kuistilla korissa. Vielä.

Sain vihdoin aikaan sen, että  pesin alakerran ikkunat, paitsi en kuistin. Pesin vaan ulkopuolet, mutta sekin auttoi. Sisäpuolelta voi pestä myöhemminkin... jos siltä näyttää. Tänään käytiin kirkossa isännän kanssa..eipä tässä muuta.


6 kommenttia:

 1. Kiva juttu, että sait perhettä kylään! Ikkunoiden pesu on harmittavaa hommaa, mutta jälkeenpäin ei yhtään harmita. Ihanaa, kun näkymä kirkastuu ja valoa tulee sisälle paremmin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva perheenjäseniä nähdä :) Perhe on aina perhe <3

   Poista
 2. Kyllä, mukava sunnuntai! Ikkunanpesu olis ohjelmassa, mutta kun kehtais vaan alkaa. Se olis edellytys hyllykön siirrolle ikkunan eteen pitkälleen, jota kasvit sais sen päälle. Kohta pitää parvekkeelta katukset ja pelargonit ottaa sisälle.
  Oi jos olisikin omenia, nam. Pitäis käydä katselemassa omakotialueelta oisko jollain niitä ylimääräisiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän omenat oli aika matoisia.. onneksi tyttö otti suoraan puusta, niin olivat ehkä parempia, toivottavasti. Tänään tein pienen omenapiirakan. Ja valitsin huonompia omenoita suoraan roskiin.

   Poista
 3. On se aina kiva, kun saa lapset käymään, vaikkei mitään ihmeempää tehtäisikään.
  Omenoita on paljon meilläkin - oisipa Emilie lähempänä, niin saisi tulla hakemaan!

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)