Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

perjantai 2. syyskuuta 2022

Kaikenlaista

 


 Rasmus

 

Nyt ulkona on taivas sininen, ajattelin jopa pistää pyykit ulos kuivumaan, kun ovat koneessa pyörineet. Ehkä ne ainakin alku kuivatuksen saisivat siellä, vaikka ei enää lämmintä olekaan.

Sain jonkun rästi hommankin tehtyä, siitä on hyvä mieli ja kasvihuoneesta olen tuonut paprikan ja minitomaatin sisälle. Alkoi olla kasvarissa liian kylmä.

Omenoita on taas tullut aika paljon, toivottavasti tytöt ottaisivat niitä, kun ovat tulossa käymään huomenna. En jaksaisi kovin paljoa niitä säilöä. Ja oma vatsani ei kovin paljoa niitä siedä.

Vanhuus ei tosiaan tule yksin, niinkuin sanotaan... yhtenä päivänä oli kännykän laturi hukkunut, ei mistään löytynyt...ja virta melkein lopussa, kyselin jo, josko se olisi tytön asuntoon jäänyt kun olin ruokkimassa kissaa. Vaan ei.. Kävimme jo ostamassa uuden laturin johdon... nyt eilen löysin vanhan latausjohdon kaapin laatikosta, jossa mulla on kaikkia kampaus juttuja ja ym. 

Poikakin piti mua varmaan ihan höpsönä silloin, kun samoja paikkoja kiersin sitä etsimässä, eikä löytynyt. Että tuo äiti on tullut  ihan höperöksi. Oli  muuten kiva, kun poikakin oli mukana Evästä päivään-ruokailujen avajaisissa. Ne olivat ulkona, seuraava kerta onkin normaalisti sisällä.

Mukavaa päivää teille!

6 kommenttia:

 1. Niin on ilmat viilenneet hyvin nopeasti, ei auta kun vaatetta lisätä päälle.
  Jo pitää keskittyä laittamaan kaikki tavarat siihen vakiintuneeseen paikkaansa, että ne löytää. Ite oon etsinyt yhtä kirjaa, että saatoinko sen muuton aikaan hävittää!!! Oon kyllä laittanut päiväkirjan yhdelle sivulle mitä kaikkea hävitin muuton yhteydessä. Pari kirjaa siinä lukee, mutta ei sitä mitä etsin. Joten toivoa on vielä että se jostain löytyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä näköjään pitäisi tärkeät jutut laittaa aina samaan paikkaan.

   Poista
 2. Minä etsin nykyään yhtenään rillejäni, kun lasken niitä eri paikkoihin. Ja mitä tulee tuohon sun etsimiseen, kun samoja paikkoja läpi kävit, niin minäkin teen niin, kun joku on niin hukassa ettei vaan tunnu löytyvän.🙂

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Semmoista se on, jos on eri paikassa, ei meinaa löytyä..

   Poista
 3. Omenoita meilläkin tulee paljon, vaikka alkuun sato näyttikin huonolaatuiselta. Hilloa jo tein, mutta samoin kuin sinulla vatsani ei kestä kovin paljoa omenoiden syöntiä. Harmi, sillä kotimaiset oman pihan omenat olisivat niin terveellisiä.
  Mukavaa syyskuun jatkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy katsoa mitä teen noille omenoille, tarjoanko johonkin..

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)