Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

maanantai 8. elokuuta 2022

Auto ongelmia , mutta hyvääkin..

 


Seurakunnassa on miesten ilta, isäntäkin siellä. Hän on siellä toisen kyydillä, niin sillä aikaa tuli auton korjaaja hakemaan meidän auton. Pitäisi saada kuntoon katsastusta varten, kun ei mennyt läpi ensimmäisessä... hänen auto on nyt meidän pihassa.

Aina noiden autojen kanssa on ongelmia. Kun ei ole varaa parempiin autoihin. Toivotaan, että tulee kuntoon ja menee sitten läpi katsastuksesta, onneksi sillä saa vielä ajaa toistaiseksi.

Toisaalta on Herra siunannut, on rahat riittäneet ja tullut ylimääräistäkin, kyllä Hän on rahan tarpeen tiennyt. Huolenpitoa <3

Kylätalo tilaisuuskin on taas tällä viikolla, viimeisillä musteilla tein tulostimella kutsu laput kylätalolle valmiiksi, ja nyt on tilattavana  uusi mustekasetti.

Näin sitä mennään eteenpäin, usko lisääntyy kun huomaa miten Herra auttaa.

Täällä on satanut ja paistanut, tällä hetkellä paistaa aurinko. Lähi kirjastossa vois käydä joku päivä, toisaalta on nyt tullut jotain vanhoja kirjoja uudestaan luettua. Nyt on ollut vanha Arvid von Martensin kirja "Rukousvastauksia" ollut toisen kerran luettavana ja jotenkin se kovasti ilahduttanut sydäntäni, kun olen sitä illalla sängyssä lukenut.Kirja on vuodelta 1947.

Rukousvastauksista ja Herran huolenpidosta siinä kerrotaan, ja alussa Arvidin uskoon tulosta.

Siunausta teidänkin päivään <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)