Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

keskiviikko 6. syyskuuta 2017

Terveydenhoitoa




Tänään käytiin miehen kanssa yhdessä lääkäri reissulla. Mieheltä poistettiin iso luomi ja mä sain kortisooni piikin olkapäähäni. Saa nähdä tuleeko tuo olkapää hetkeksi entistä kipeämmäksi, kun puudutus siinä loppuu... netistä olen lukenut, että niin voi käydä... Muutenhan sen pitäisi sitten auttaa. Siinä meidän aikojen välissä käytiin koiran kanssa kävelemässä, kun meillä oli Elmo autossa.
Mun lääkäri aika oli myöhempi (ja lääkäri nuori "poikanen", ihan asiallinen ja mukava kyllä :) Lääkäri(e)n jälkeen käytiin kahvilassa syömässä kinkku-juusto piirakat ja kahvia.








Eilen oli ensimmäinen Evästä päivään - ruokailu tänä syksynä. Samalla poikkesin tytöllä ja kirppiksellä sekä kirjastossa (niin aina :)
Kirpparilla kävin ihan pikaisesti, puoli kirppistä kerkisin vain kiertää, ja nopeasti senkin, mutta onni oli myötä. Tällainen kasa lankoja yhteensä 4 euroa.














Ja ihan kivan värisiäkin. Nyt olen saanut taas lankavarastoni kasvatetuksi, ilman, että olisi kaupasta tarvinnut ostaa mitään.








Kaupungilla kuvasin myös metallista tehtyä hevos-patsasta.























Kotona amppelitomaatti on siirtynyt kuistille ja minitomaatit alkaneet punertua...ensimmäisten parin tomskun jälkeen kun ne olivat vaan vihreitä.













Vaikka muuten on jo aika surkean näköinen "räähkä".






Tein muuten pikkuhuoneen ikkuna-seinän kulmaukseen kukkaseinää, lisäämällä siihen amppeleita. Kun pianhan joutuu kuistinkin tyhjentämään kukista, niin mihin ne mahtuukaan...






















Vielä kukat kukkii kauniisti kuistilla :)














8 kommenttia:

  1. Sain kortisonipiikin olkapäähän kolme viikkoa sitten. Jatkuva kipu väistyi parissa päivässä ja liikeradat parani eli sain käden nostettua ylös. Kiertoliikkeet eivät onnistu vieläkään. Piikki parantaa kuulemma n. 2 kk.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä mustakin tuntuu, että se on nyt jo vähän auttanut... mulle lääkäri sanoi, että neljän viikon päästä voi pistää uudellen jos tarvii..

      Poista
  2. Toivotaan että siitä kortisonista olisi apua💕👍 Kivalta näyttää tuo kukkaseinä ..ihan juuri pitäisi täälläkin ottaa kukat ulkoa sisälle..aamulla oli jo autojen ikkunat huurteessa..Mukavaa keskiviikko päivää sinne🌻

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuistilla kukat on pukkuisen paremmassa suojassa kuin ulkona, eikä ihan pakkasella ole tainnut vielä olla, mies kyllä sanoi yhtenä aamuna (kun nousee aina aikaisin) että oli silloin ollut vain puoli astetta lämmintä.

      Poista
  3. Niinpä, kukkien sisäänrahtaus alkaa ja sitten ei enää itse mahdu taloonsa :-D
    Toivottavasti olkasi helpottaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä tuntuu että se piikki olisi jo jonkun verran auttanut, eikä mitään lisäkipua tullut :)

      Poista
  4. Ihanan lankasatsin löysitkin! Ei yleensä saakaan lankoja noin isoa satsia tuohon hintaan. Ihanan värisiäkin tosiaan ovat:) Toivottavasti se sun olkapää paranee!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kivaa sinistä ja vihreää noissa langoissa. Kyllä se varmaan auttaa tuo kortisoni :)

      Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)