Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

lauantai 12. huhtikuuta 2014

Yksin, kaksin kävelyllä


Muistatteko kirjan jostain 60-70 luvulta "Yksin kaksin Kissanmaalla"? Taisin lainata sen kirjastoautosta, jossa oli kuskina jossain välissä eräs Timppa, Minttuliini muistaa :)


Minä lähdin tänään yksin, eikun siis kaksin Elmon kanssa kävelylle. Menimme taas vanhaa tienpohjaa pitkin, tarkoituksena käydä rannassa.Tienpohjahan muuttuu jossain välissä pieneksi ruohoiseksi tieksi ja myöhemmin se muuttuu hiekkatieksi. Kun sinne tulin, niin sieltä tuli juuri auto. Kun auto oli mennyt, kuului metsästä surkeaa nau´untaa...ajattelin onkohan joku kissa pulassa ja aloin puhua sille kysyvästi.
Ja eikös sieltä pöllähtänyt meidän Hipsu! Se oli "salaa" lähtenyt meidän perään, ilman että tiesin mitään.
No eihän siinä auttanut muu kuin kääntyä takaisin, kun en halunnut Hipsun kanssa jatkaa maantietä pitkin. Liekö siitä "kostoksi" (kun lenkki jäi kesken) Elmo jahdannut Hipsua koko takaisin tulo matkan...jäi aina odottamaan sitä ja sitten salanman nopeasti hyökkäsi sen perään. Onneksi ne kuitenkin on kaveruksia, vaikka kissan ja koiran luonteet tulevatkin välillä esiin :)


Tosi märkää oli sammal ja ruoho, olin laittanut reikäiset kumisaappaat, ja toinen jalka oli märkä kun kotiin tulin.
Pari kuvaa nappasin sieltä reissulta.

Tässä kuvassa on taustalla meillekin näkyvä "vuori" toisesta suunnasta.Kuvassa paljon matalamman näköinen, kun oikeasti on aika korkea.


Sen pikkutien varrella on yksi mökki ja sen tynnyrisauna pikkuisen lammen rannalla...rauhallinen paikka.Ihan kiva.

Kotiin tultuamme tulin keittämään kahvit ja "taistelutoverit" menivät hyvin ansaitulle lepotauolle :)

Eipä tässä kummempaa, mukavaa pääsiäisen odotusta! (Rentukat ei vielä kyllä kuki, mutta pääsiäisväriä kumminkin vanhan kuvan muodossa:)


8 kommenttia:

 1. Metsäkävelyt on niin kivoja ja lepo sen jälkeen vielä kivempaa. Ainakin kisu on kovin tyytyväisen näköinen : )

  VastaaPoista
 2. Elmo ehkä vain yritti opettaa Hipsulle, että se ei saa lähteä salaa perässä hipsimään, harmittaahan se kun kissan takia jää lenkki keksken =D Meilläkin lähtee Maija aina mukaan ja koko ajan saa pelätä milloin se syöksyy auton alle. Yöaikaan lenkillä on välillä mukana jopa neljä kissa, mutta onneksi silloin on vähemmän liikennettä tiellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä meilläkin usein on toinen tai molemmat kissatkin mukana tuossa lähi tiellä, kun koiratkin on.

   Poista
 3. Kyllä Minttuliini juu muistaa sen Timpan, sehän oli meiän kanssa samassa työpaikassakin, muistatko miten hölmö se miesparka osasi ollakkaan ?
  Ihana tuo "vuori ", kuule mä en millään pääse kylään teille nyt ennen "päästäistä" mutta kuten jo kerroin sen jälkeen kyllä sitten voin tulla ja mulla on sulle aika paljon kaikenlaista toivottavasti mielenkiintoista tuota vaakin. Nähdään !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en kyllä muistanut, että se olis ollut meiän kans samassa työpaikassa, sen äitihän kyllä oli meiän työkaveri...
   Toivottavasti nähdään tässä keväällä :) Hyvää Pääsiäistä jo näin etukäteen.!

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)