Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Kuvia ja höpinää
Tänään poikkesimme kahvilla tuttavan luona, liittyen miehen huomiseen Lahden reissuun.Sain samalla sieltä tällaisen ihanan orkidean oksan joka oli matkustanut Suomeen Thaimaasta asti!
Siellä kuulemma huoneeseen jätetään päivän siivouksen jälkeen sängylle orgidean oksa, näin käsitin, ja tämä rouva oli tuonut maljakollisen oksia mukanaan, josta minäkin sain mukaani kauneutta :)


Tänään oli myös kaupungissa treffit ystäväni kanssa ja hänen kanssaan kävimme kahvilassa ja kirjastossa ja sain myös keventää sydäntäni hälle mieltäni painavasta asiasta.Usein on ollut niin päin, että minä olen kuunnellut häntä, kun hänellä on ollut vaikeaa, niin nyt "vuoroin vieraissa" :)


Tämän kirjan lainasin aikaisemmin kyllä kirjastosta, mutta tässä on niin ihania kuvia, vaikka onkin ruotsinkielinen :)


Aikas hiljaista on nyt ollut "työmarkkinoilla", yksi sijaisuus olisi ollut huomiseksi, mutta se oli sellaisessa paikassa, ettei sinne oikein ilman omaa kyytiä pääse.


Eilen aloitin järjestelemään yläkerran "askarteluhuonetta", sitä vois viimeistään huomenna jatkaa.
Laskujakin tuli taas lisää postissa, niitä kyllä piisaa...voi murhe!! Mutta luotetaan edelleen siihen että kaikki järjestyy, kun on tähänkin asti järjestynyt!
Tässä makkarissamme oleva taulu, jossa onnelliset lampaat yhdessä...niinkuin mies ja minä :)Sinisiä hetkiä teillekin!


6 kommenttia:

 1. Kyllä on upea orkidean oksa. Orkidea on kyllä kukista kauneimpia. Mielenkiintoisen näköinen kirja. Pitäis minunkin kirjastossa käydä. Ja ihana.ihana lammastaulu makkarin seinällä. meille varmaan sopisi pässit. Kyllä meillä suloista on,mutta leikilläni joskus sanon miehelleni,että lyödäänkö kaks pässiä päät yhteen:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja sanoohan jonkun keksimä viisauskin, että "ei niin onnellista avioliittoa olekaan, ettei joskus kuuluisi kahleitten kilinää". Totta sekin on :)

   Poista
 2. kaunis orkidea niin ihanan värinen..Minulla ei ole koskaan ollut orkideaa ruukussa eikä missään asetelmassakaan..en ole ostanut kun ovat aikas vaikeita kasvattaa..
  Ystävät ovat tärkeitä..ja on tärkeää että molemmat kuuntelee toisiaan kun on jotakin sydämmellä :)
  Tuota kirjaa en ole nähnytkään, vaikka kirjastossa käyn minäkin paljon..hmm täytyy kysyä kirjastosta jos vaan en olekkaan huomannut sitä hyllyssä..
  Mitä laskuihin tulee, niin asioilla on aina tapana järjestyä, kauhulla odottelen minäkin sähkölaskua ja vesilaskua ne kun tulee meille 3kk,n välein ja nyt osuu taas molemmat yhtäaikaa, onneksi vesilaskun saa maksaa erissä tai siirtää eräpäivää eikä siitä mene ees korkoa..minä aina soitan ennen eräpäivää jos rahat on tiukalla ja sovin maksusuunnitelman näin pystyy kikkailemaan laskujen kanssa mutta itse täytyy ensin katsoa sopivat maksuajat ja ehdottaa niitä asiakaspalveluun..viimeksi siirsin justiinsa auton vakuutusmaksua kuukaudella ja se kävi heti..nyt sekin on jo maksettu ja taas siltäosin kaikki ok..
  Oikein ihanaa torstaita sinulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä en ole jaksanut ruveta soittelemaan laskuista, vaan yritän maksaa laskut ensin ja eletään sitten vähemmällä rahalla. Usein jääkin laskujen maksun jälkeen vain noin satanen rahaa tilille, mutta aina on selvitty...Onneksi on pakastimessa yleensä aina ruokaa ja jotain kuiva-aineita myöskin kaapissa.Meille kuitenkin tulee useamman kerran rahaa kuussa, vaikka summat ovatkin pieniä, se on helpompaa, kuin jos tulisi vain kerran kuussa isompi summa.Sellasta se on tämä elämä :) Mukavaa torstaita sinullekin!

   Poista
 3. Jaettu ilo on kaksinkertainen ilo, mutta jaettu suru on vain puoli surua, onneksi se on näin =) Minä olen päättäväisesti lopettanut murehtimisen laskuista ja raha-asioista, kun ei se raha lisäänny vaikka kuinka murehtisi. Menen vain sossuun juttusille sitten kun ei muu enää auta, eivät ne vielä ainakaan ole antaneet minun nälkään kuolla eikä menettää kattoa pään päältä. Näkyy siellä rikkaammatkin käyvän, joten ei se enää ole edes häpeä. Maailmassa jossa kaikki on katoavaista, niin yksi on sentään pysyvää..... laskut postilaatikossa, hihihi.
  Aivan ihana tuo Nokkalan taulu. Minä rakastan näitä Nokkalan värikylläisiä töitä ja olen kerännyt niitä postikortteina kaapinoveen. Niissä on aina niin iloinen tunnelma, että hyvälle tuulelle tulee niitä katsoessa.

  VastaaPoista
 4. Kyllä se surun jakaminen aina vähän helpottaa :) Mies oli vielä tänään siellä reissussa ollessaan "langennut loveen" kun sille oli soitettu jostain putkifirmasta, niin nyt tulee kuulemma sieltä joku katsomaan putkia, ilmeisesti taka-ajatuksena tarjota meille putkien uusimista....kiitos vaan, mutta rahaa ei meiltä löydy putkiremontteihin :)

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)