Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Vuoden viimeiset päivät


Niin se on taas kohta tämäkin vuosi siirtymässä menneisyyteen ja muistoihin.
Samalla mekin palaamme taas kotikaupunkilaisiksi, vaikka täällä maallla asummekin.
Vuodenvaihteessa kun toteutuu kuntaliitos, jossa entiseen kotikaupunkiimme liitetään näitä maalaiskuntia.

Kyllä tässäkin kunnassa neuvoa antavassa kansan äänestyksessä puolesta olevat voittivat, vaikka monet olivat vastaankin. Meitä asia ei haittaa, koska vuosia tai vuosikymmeniä asuimme kaupungissa ja se on meille tuttuakin tutumpi.


Tänään on ollut harmaa sää ja kostea, liukas keli. Kävimme Kasvihuoneilmiössä kahvilla ja samalla kaupassa hakemassa maitoa ym.
Muuten on mennyt ihan sisätiloissa päivä.


Yhtenä päivänä poikkesimme kirppiksellä. Ostin sieltä 50 sentillä tällaisen pikkuisen pahvilokerikon. johon pistin pikkuriikkisiä tavaroita kotoa.Minusta nuo pikkuiset kannut on ihania, voisin kerätä niitä lokerikon täyteen, jos jostain löytäisin.


Tällaisen ihanan "naulakon" sain tyttäreltäni jouluna, vaikka meidän ei pitänyt vanhempien lasten kanssa ostaakaan joululahjoja toisillemme, tuli silti puolin ja toisin jotain pientä ostettua.
Ripustin siihen joulusydämen kaapin ulkoseinään.


Tässä kuva myös "taskukosta" jonka aiemmin tein. Tällainen siitä tuli.
Nyt täytyy lopettaa, lähdetään kuntoilemaan ulos, mikä tarkoittaa sitä, että ajamme autolla sinne missä alkaa katuvalot ja kävelemme siellä, kun on liian liukasta kävellä täällä pimeässä :)


Heippa!

1 kommentti:

  1. Vähiin käy tämä vuosi ennen loppumistaan :D Täällä meillä on katuvaloja vaikka kuinka, mutta siitä huolimatta ei ole mitään asiaa tuonne ulos nyt kävelemään - kaikki on ihan jäässä ... jäätävä tihkusade tehnyt tehtävänsä...

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)