Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

torstai 13. joulukuuta 2012

Lisää joulua ja "kuva-arvoitus" :)


Ulkona pyryttää lunta.Eilen aamulla kävin tekemässä edellisen päivän lumisateen tuomat lumityöt, tänään kävin viime yön tekemät (melko vähäiset) lumet työntelemässä, samalla kun koirat olivat villejä ja "kiusasivat" kissoja. Siitä vähän lisää myöhemmin.

Illalla viimestään saa varmaan tehdä taas lumityöt, varsinkin kun mies on tulossa illalla hetkeksi kotiin, niin pitää olla autolle aurattu.


Mutta nyt vielä joulutunnelmia lisää.Vintistä kävin kaivamassa taas eriväriset lasiset kynttilänjalat, niihin laitoin vanhoja jämä kynttilöitä. Meillä poltetaan suhteellisen vähän kynttilöitä, vaikka niitä joka puolella onkin... Niinpä ajattelin, että turha laittaa niihin kokonaisia kynttilöitä. Muuten on liikaa osaksi poltettuja.

Kuistilla ei ole ollut nyt jouluvaloja ollenkaan, niinpä koristelin sinne vanhan pikku-kuusemme.
Sitten "kuva-arvoitus", mitä tässä tapahtuu :)
ja vastaus: siinä on kissa linnunpesässä :) Meidän piha-katajassa on nimittäin ikivanha iso hylätty linnunpesä ja Rasmus oli kiivennyt sinne. Liekö mennyt muuten vaan lintuja vahtimaan vai olivatko "kiusanhenget" (=koirat) ajaneet sen puuhun. Joka tapauksessa siellä lumisen linnunpesän päällä hän istui.


Mukavaa Lucian päivää!

4 kommenttia:

 1. Jopa on kissa löytänyt hyvän paikan:)

  VastaaPoista
 2. Ihanan jouluista ja kodikasta! Hauska kissapiilo :)

  VastaaPoista
 3. KAUNISTA NIMPPARIA SESSELLE.

  KAUNIITA KYNTTILÄN JALKOJA.

  Minttuliini

  VastaaPoista
 4. Voi kun kivoja kuvia! Mukavaa joulun odotusta.

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)