Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

tiistai 27. kesäkuuta 2017

Kirjepapereista....
...oli juttua Metsäntytön blogissa. Siitä sain itsekin aiheen kuvata omia kirjepapereita ja-kuoria. En ymmärrä miksi aina pitää kaikki säästää..se vaan on niin, että jos tuotetta on enemmän kuin kaksi niin se on jo kokoelma :) Ja on niin helppo sitten kokoelmana niitä säästää :D :D

Aikanaan lapsena ja nuorena tuli paljon kirjoitettua kirjeitä ja kortteja, ja myöhemmin yksinhuoltaja-äitinä myös oli vertaistukena samanlaisia äitejä, joiden kanssa kirjoiteltiin ja myöhemmin mies-kirjekavereitakin... kuitenkin oma mies löytyi ihan seurakunnasta kuitenkin :)

Nykyisin kirjoittelu on jäänyt valitettavan vähälle...se laiskuus tarttua kynään...tosin voihan sitä kirjoittaa tietskallakin ja tulostaa sitten kirjeen, niin olen monesti nykyisin tehnytkin, silloin harvoin kun sen saan aikaan...


Mutta niistä kirjepapereista, niitä olen siis säästänyt erilaisia "muistoksi/kokoelmaksi", osa omista ja osa lasten entisistä kirjepapruista.
Kukka-aiheita......ja lisääkin


Japanilaistyyppisiä lasten papereita

Hillopurkkeja ja kuita

Puutarha-aiheisia

Tiikereitä
Nämä allaolevat on käytössä

On siis loppu elämäkseni kirjepapereita ja -kuoriakin :) Tässä vain osa:Mistähän nuo Raamatun-lause kuoret on tulleet...en kyllä enää muista. Nämä seuraavat taitavat olla kierrätyksestä...kauniista kirjepaperi-pakkauksesta.


Tässä kauniissa laatikossa oli myös papereita, jotka ostin/sain kierrätyksestä...


Tällaista tällä kertaa.

7 kommenttia:

 1. Niin nostalgista! Mietin just että milloinkahan olen saanut käsikirjoitetun kirjeen..siitä on kauan...Hyvää kesää💟

  VastaaPoista
 2. Sullahan on todellakin kadehdittavan hyvä kokoelma niin papereita kuin kuoriakin:) Olisipa kiva löytää jostain tuollaisia raamatunlausekuoriakin. Minä yritin tässä joku päivä etsiä niintä omia vanhoja papereitani, mutta en löytänyt ainakaan vielä. No, tulipa samalla varastosta kaksi pienehköä pahvilaatikkoa tyhjennettyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me taidetaan olla molemmat samanlaisia hamstereita :) Ihanaa kesäpäivää sinulle!

   Poista
 3. Nostalgisia! Mulla taitaa olla yhtä kivaa kirjepaperia laatikossa siltä varalta, että tarvitsee lähettää jollekulle kiitoslause tai muistaminen nätillä paperilla. Harvoinhan sitä tulee paperipostia enää lähetettyä, harmillisen harvoin. Ehkä, jos olisi noin kivoja, joista valita, tulisikin kirjoiteltua.
  Tuo on niin hyvä tuo, että jos on kaksi, niin siitä alkaa keräily :-D Just niinhän se on! Mulla on sama vika etenkin kasvien kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kainista kesäpäivää sinullekin Saila :)

   Poista
 4. Onpa sinulla monenlaisia hienoja kirjepapereita ja kuoria! Varsinkin nuo kukkapaperit ovat minusta hienoja, samoin raamatunlausekuoret. Sellaisia kun saisikin jostain!

  Saa nähdä pitääkö minunkin tehdä vielä tällainen postaus, kun tekin olette tehneet! :)

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)