Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

maanantai 26. kesäkuuta 2017

Hevosia, kaneja ja kissoja






Eilen oli vielä aurinkoista, paitsi tuulista ja vähän viileää. Kävimme tervehtimässä "kesänaapureitamme" eli hevosia jotka vihdoin joku aika sitten tulivat laitumelleen. Mies olikin jo monta kertaa käynyt niitä katsomassa ja viemässä niille kuivaa leipää. Minä läksin ensimmäistä kertaa mukaan ja naapurista läksi mukaan toisen naapurin lapsenlapsi : )Hevoset, jotka yleensä kuulemma tulevat heti kun mies menee, olivat nyt ylempänä rinteessä ja jouduimme niitä odottelemaan ja huhuilemaan, ennenkuin tulivat aidan viereen. Meillä oli kuivaa leipää ja pieni porkkana mukana ja hyvin kelpasivat :)























Kun takaisin päin tulimme naapuri kutsui vielä meidät piha-jätskille ja mehulle. Siellähän olivat myös pikku-tytön mummu miehensä kanssa myös.






Tänään onkin sitten taivas näyttänyt kaikenlaisia värejä ja ilmoja. Hetken paistaa aurinko ja samantien jo sataa vettä, välillä rankasti, välillä vähän vähemmän. Meillä on viimeinen (ennen kesätaukoa) Kylätalon Ilosanoman ilta torstaina ja tein niistä ilmoitukset eilen illalla ja tänään käytiin laittamassa aamulla ne ilmoitus-tauluille. Samalla reissulla poikettiin vielä Kasvhuoneilmiössä. Poikkesimme myös Hannua ja Kerttua katsomassa...




















...eli Kasvihuoneilmiön lemmikki-kaneja.







Muuten on tullut enimmäkseen oltua sisällä, pieniä pyrähdyksiä ulos, lukuunottamatta. Sain pari kasvia vaihdettua ruukkuun ulkona ja samantien kun sain ne valmiiksi alkoi kaatamalla sataa... Elmon kanssa juoksimme sisälle :) Harmittaa tuollainen sää,kun koko ajan vaihtelee.







Niinpä ompelin pari kissaa. Tässä ne yhden aiemmin ommellun kanssa.















Eli kaikenlaisia eläimiä tuli tähän postaukseen :)

3 kommenttia:

  1. Kyllä tää kesä alkoi ensin kylmällä, sitten on ollut vuoroin sadetta ja vähäsen aurinkoa.
    No kesä se kuitenkin on :)

    VastaaPoista
  2. Parempi kylmä kesäkin,kun ei kesää ollenkaan :)

    VastaaPoista
  3. On kiva kun saa vielä laitumella nykyisin tuollaisia nähdä:) Kun olin lapsi, oli lehmiä ja enempi, ja hevosia vähempi. Nyt on toisinpäin. Hauskat kissat:) Niiden alla näkyy joku kiinnostava virkattu juttukin...

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)