Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

perjantai 2. kesäkuuta 2017

Illan hämärässäIhana juttu tapahtui eilen, kun Rasmus tuli kotiin! Se oli noin viikon ollut poissa, niin ettei kertaakaan näkynyt, vaikka sitä huutelinkin... Ajattelin jo taas onko sille sattunut jotain...tosin en enää niin huolissaan ollut, koska Rasmus viime kesänäkin teki "keikkoja", niin ettei päiviin näkynyt. Tuli päivällä ja oli iltaan asti sisällä, minä sitä tietenkin silittelin "urakalla", kun rakas oli tullut kotiin...Rasmus kehräsi ja nuoli sormiani :)Hipsukin seisoi kahdella jalalla nojatuolia (jossa Rasmus nukkui) vasten ja puhdisti ja nuoli sen turkkia...ja toinen vaan nukkui :)
Tässä Rasmus illan hämyssä.Illan hämystä on tämä toinenkin kuva. Viimeiset auringon rippeet jonain päivänä.


Nyt on kylmä sekä kova tuuli, paviljonkikin huojui tuulessa :( Kävin laittamassa painavan rauta"jutskan" painoksi yhteen alakulmaan, kun se oli jo melkein irronnut maasta. Mittari näyttää 10 astetta, mutta tuuli tekee sään vielä ikävämmäksi.
Siivosin tämän alakerran, sunnuntaina on tulossa vieraita. Oli tarkoitus olla heidän kanssa ulkonakin, vaan katsotaan nyt miten tuo sää tuosta kehittyy. Mies meinaa lämmittää savusaunankin sunnuntaina.Hyvää perjantaita ja viikonlopun alkua!

7 kommenttia:

 1. Joillekin kissoille vaan iskee kulkuvietti näin kesällä. Meillä Mausu on parina kesänä ollut yli kolme kuukautta pois ja palannut syksyllä ilmojen viiletessä. Nyt sekin on rauhoittunut vanhetessaan ja on poissa vain viikon korkeintaan. Joka kerta siitä huoli kumminkin on ja pelko että on jäänyt auton alle. Annetaan silti kissojemme nauttia vapaudestaan, se on osa kissan hyvää elämää ♥

  VastaaPoista
 2. Olipa aika kauan pois. Näin keväällä toi kulkuvietti pompauttaa esiin.

  VastaaPoista
 3. Ihanaa, että Rasmus löysi kotiin! Eräältä ystävältäni on kissa ollut kadoksissa nyt liki 3 viikkoa ja hän on huolesta sairaana.
  Aurinkoista kesäkuuta, Sesse <3

  VastaaPoista
 4. Olipa varmaan taas ihana jälleennäkeminen:)

  VastaaPoista
 5. Perhe jälleen koossa, ihanaa viikonloppua teille!

  VastaaPoista
 6. Kiitos kommenteista! Nyt Rasmus onkin ollut sisällä välillä ja välillä pyörinyt tässä lähi-ympyröissä :)

  VastaaPoista
 7. Onpa suloinen kuva Rasmuksesta. Ja kaunis illan hämy!

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)