Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

keskiviikko 11. tammikuuta 2017

Ostoksilla
Ja missäpäs muualla kuin kirppiksellä :) Eilen oli kaupunki päivä ja askeleeni vei kirppikselle ajatuksena, jos löytäisi sieltä villalankoja. Vaan siinä suhteessa ei ollut onnea, ei juuri mitään lankoja ollut.
Mutta vaate-ostoksille aloin piristäkseni itseäni ja palkkioksi siitä, kun olen ollut niin säästäväinen :)


Ostin kaikki sovittamatta, kun tiedän aika hyvin oman kokoni. Kotona sitten kokeilin niitä, ennenkuin laitoin pesuun.Joten kuvia teillekin.Tässä ensin alkuperäinen oma kaupunki-asuni. (Nuokin on , neule ja farkut, joskus aiemmin ostettu kirppikseltä. Ja ovat paljon olleet käytössä).Ostoksista ensimmäinen ja halvin, violetti tunika , hinta 1 euro :)


Toisena raidallinen pitsitunika, joka oli kallein 3,50 e.


Kolmas paita oli "romanttinen" pitsitoppi, 2 e. Sitä varten piti vaihtaa vähän asua muutenkin.Tuossa asussa tuo pinkki hame on tyttären entinen, vaalean punainen pusero on ehkä kirppikseltä...tai sitten tyttöjen entinen.
Viimeinen ostos oli verhokappa, jossa oli minun keväisiä värejäni limenvihreää ja turkoosia. 2 e.

Päivä on harmaa ja tuulinen, mutta mukavaa päivä silti!

14 kommenttia:

 1. Olen vähän kateellinen ihmisille jotka löytävät vaatteita kirppiksiltä...itse en osaa "sillä silmällä" katsoa....:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama miehellä, ei oikein osaa kirppiksiltä katsoa, mutta minä kyllä löydän hänellekin vaatteita ja pyydän katsomaan :)

   Poista
 2. Ihanan värinen verhokappa, siitä tulee kevät kotiin harmaanakin päivänä! Kauniit pitsivaatteet, mielettömät löydöt, kun sopivat sinulle täysin. Kerran löysin tosi kivan lurex-pitsi-paidan eurolla, mutta eipä niitä juhlavia tilaisuuksia ole kovin usein, että sille olisi käyttöä. Ehkä sen voisi laittaa ihan vain kotona päälle, omaksi huviksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En minäkään juuri juhla vaatteita osta, kun niille on niin vähän käyttöä, nättejä saa olla,mutta sellaisia, että niitä voi käyttää missä vaan :) Tuosta kapasta. en ole näköjään vieläkään oppinut miten valtavan pienet ikkunat täällä on...näytti niin isolta kun ikkunaan mallasin..mutta kangas on kiva, pysyi sitten verhona tai muuntautuu joksikin muuksi :)

   Poista
 3. Kyllä olet löytänyt hienoja vaatteita. Noita kirppiksen vaatteita kun joskus katselen ne tahtovat olla mulle aina pieniä. Mistähän moinen johtunee ??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kuullut monen valittavan, ettei löydä kirppikseltä sopivan kokoisia, kai sitten itse olen sen kokoinen että löydän... :)

   Poista
 4. Teitpä hyviä löytöjä! Erityinen suosikkini oli tuo romanttinen hameasusi:)

  VastaaPoista
 5. Itse asiassa se näissä kuvissa minustakin näyttää kivoimmalta :)

  VastaaPoista
 6. Hyviä löytöjä. :) Itse en löydä kirppiksiltä koskaan mitään.

  VastaaPoista
 7. Kivoja löytöjä olet tehnyt! Kirpparit on kyllä niin aarreaittoja :)

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)