Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

tiistai 3. tammikuuta 2017

Hiljaiseloa
Tänään olisi vielä ollut siedettävä lämpötila (noin -10 ) olla ulkonakin, vaan en vaan saanut aikaiseksi lähteä. Ja huomenna ilmeisesti onkin jo kylmempää ja kova kylmä viima...jos sää ennusteisiin luottamista...
Mies kysyi jo eilen illalla lähdenkö kaupunkiin, mutta hetken harkittuani tulin tulokseen etten jaksa lähteä, kun ei ole pakko. Niinpä aamupäivällä vain tein pieniä kotihommia...pyykkikonetta päälle, tuli pönttöuuniin, tiskikoneen täyttö valmiiksi yms. tavallista. Koneella vähän aikaa, linnuille ruokaa, tuli puuhellaan ja siinä ruuan valmistus ja kahvin keitto, ruokailu ja takaisin koneelle.


Mies tuli kotiin ja syömään ja myöhemmin lähdettiin lähi-kirjastoon. Löysin kolme romaania ja yhden "kierrätys-askartelu ja -käsityökirjan".
Ei ole tullut jouluaikana juuri luettuakaan , muuta kuin yhtä omaa kirjaa. Joten hyvä, että löysin luettavaa.
Tuota kierrätys-aiheista kirjaa jo selasinkin, ne aina kiinnostaa :)
Kissojen ruokailupaikkakin käy heille ahtaaksi :)

Huomen iltana onkin pyhäkoulu-palaveri, että sinne sitten. Jotenkin sitä vaan on niin väsynyt, ettei jaksa lähteä kuin välttämättömiin juttuihin, kun mielialakaan ei ole mitenkään innostunut, tuonne pyhis-palaveriin on kyllä tarkoitus mennä, kun sovimme pyhisope-kaverin kanssa, että otettais pari pyhis vuoroa kevätlukukaudellekin....KEVÄTlukukausi, mikä ihana sana :)


Eipä tässä mitään järkevää kirjoittamistakaan ole, joten sanon heipat...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)