Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

lauantai 1. lokakuuta 2016

Metsäntytön haaste


Metsäntyttö blogissaan Metsäntytön vaatekomerolla laittoi yleisen haasteen "Pukeudu vanhaan tyyliisi". Eli tarkoitus oli pukeutua suunnilleen samalla tavoin kuin menneinä vuosina. Itse hän oli pukeutunut 70-luvun tyyliin ja samalla vuosikymmenellä minäkin pysyin. Tämä oli tosin lähes ainoa kuva, jonkalaiset vaatteet minulla on nytkin, joten oli pakko kuvata se...ihan nauratti kun vaatetyyli oli niin sama :D Tässä siis Sesse 19 vuotiaana, eli 40 vuotta sitten (hui kauhistus,kun siitä on kauan!) Siis ennen:

Kuva on otettu 1976 nuoruuskotini pihapuun alla.


Ja nyt:
Vaaleansinistä t-paitaa mulla ei nyt ollut, vaan se piti korvata turkoosilla puserolla. Ystävältä saadut vähän leveämpi lahkeiset farkut löytyivät ja kirppikseltä ostettu farkkutakki myös.


Jouduin pyytämään miestä avuksi ottamaan kuvan minusta ulkona. Kamera oli hälle outo ja vähän ongelmia sen kanssa, mutta tässä nämä kuvat kuitenkin :)
On otettu savusaunan lähellä olevan puun juurella.
Eipä ole tyyli paljon muuttunut neljässäkymmenessä vuodessa :D Hiukset vaan on pitemmät ja silmälasit erilaiset.
11 kommenttia:

 1. Näemmä kaikki tyylit tulevat uudestaan muotiin kun jaksaa vaan odotella. Kunhan nyt niiltä jättimäisen leveiltä olkatoppauksilta säästyttäisiin! :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Sesse kun osallistuit! Olipa hauska nähdä tämä:) Sulla ja mulla on näköjään tyyli pysynyt melko samankaltaisena kuin menneinä aikoina. Itseäni se ihan yllätti. Tosin ainahan ne lahkeenleveydet on välillä vaihdelleetkin. Laitan vaikka oman juttuni loppuun linkin tähän sun juttuusi:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ok! Tuo farkkutyyli taitaa olla aika "ikuinen" :)

   Poista
 3. Toi asu on varmasti ns. ajaton, Ainakin mulle olis, jos löytäisin farkkutakin. Kivan näköiset molemmat vuosiluvun kuvat.

  VastaaPoista
 4. Niin se aika muuttuu ja me sen mukana. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika vierii niin, että hyvä kun mukana pysyy :)

   Poista
 5. Ei hyvää tyyliä kannata vaihtaa. Miten oletkin pysynyt yhtä kauniina koko ajan.

  VastaaPoista
 6. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)