Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

sunnuntai 27. heinäkuuta 2014

Ei lämmin luita riko....


...sanottiin joskus, mutta kyllä se hien saa pintaan :)


!HUOM: KUVAT OVAT VANHOJA KUVIA VANHOISTA MÖKKI MAISEMISTA ! KONE TAAS TAKKUILI..

Eilen oli siivouspäivä ja kyllä siitäkin selvittiin, kun huilasi välillä ja joi kylmää, vaikka kyllä hikipisarat tipahtelivat lattialle imuroinnin lomassa :) Lisäksi illalla oli vielä seurakunnassakin siivousvuoro.Takaisin tullessa oli jo illan viileyttäkin vähän ilmassa.
Tänään pesin kaksi mattoa pihalla, ainoat matot jotka olen tänä kesänä pessyt.Vielä ne varmaan ehtivät kuivua, ennenkuin säät muuttuvat :)Jäätelöä ja kivennäisvettä on mennyt tavallista enemmän.Kehäkukat ovat alkaneet kukkia isossa ruukussaan. Kiitokset T:lle siemenistä :)

Tähän asti oli jo eilen aloitettua postausta...kone rupesi taas oikkuilemaan, enkä saanut ajoissa kuvia tänne. Joten nyt jatketaan:)Toivottavasti nyt onnistuu kuvien laitto...huonolta näyttää, ehkä laitankin tähän jotain ikivanhoja kuvia...muuten tässä menee koko päivä ja mulla on perunat kiehumassa...eikä hermotkaan kestä tätä oikkupussi-konetta. Taitaa olla ihan loppusuoralla tämäkin romu


LÄMPIMIN terveisin Sesse :D
4 kommenttia:

 1. Taitaa tämä kuumuus jo alkaa näitä koneitakin vaivaamaan..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin kun vanha kone kuumenee muutenkin , niin nyt varmaan entistäkin helpommin, vaikka on läppärituuletinkin :)

   Poista
 2. Niin ei lämmin luita riko mutta kyllä alkaa rikkomaan jo muuten ihmistä, ainakin minua en jaksaisi enää näitä helteitä...suihkussa saa käydä eikä sekään auta kovainkaan kauaa..yöllä on kuuma nukkua..tosin olen blogiini kirjoitellut et tykkään kun aurinko paistaa mutta tälläsiin helteisiin ei ole oikeen totuttu...mutta sekään ei taas ole kivaa jos ja kun alkaa satelemaan et viikko tolkulla sataa putkeen..mutta se asia on tosi..ilmoja kun ei saa itse valita..
  Oikeen mukavaa uutta alkavaa viikkoa sinulle ja aivan ihania kuvia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin sinulle mukavaa viikkoa! Johan se on sateita ainakin toisin paikoin lupaillut ja ukkosta...Entisille mökille tuli vähän ikävä, kun katsoi näitä mökkikuvia :) Se oli kiva mökki, mutta kun talo ostettiin, niin mökki piti myydä.

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)