Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Vuodet vierii...
Kuten olemme huomanneet (monet), että mitä vanhemmaksi ihminen tulee, sitä nopeammin aika rientää. Tämän postauksen kuvien aiheet ovat vanhoista Kotivinkin kalentereista.Olin aikoinaan kova Kotivinkki-lehden lukija ja lukijat saivat myös tilata itselleen kirja-kokoisen kovakantisen kalenterin. Itselläni tuli niitä tilattua vuosina 1994-2000.
Tuo alkukuva on vuoden 1998 maaliskuulta.(Aika söpön romanttinen :)

Tuntuu, ettei 1990-luku ole kaukanakaan takana päin, mutta kun sitten ajattelee, että nuorin lapseni on syntynyt 1996 ja toiseksi nuorin 1992, eli näiden kalentereiden aikaan...niin johan siitä on kulunut vuosia.. koska nyt poika on 21-vuotias ja tyttö 18.

Moniin kalentereihin olin myös itse lisännyt sisäkansiin (ja joskus päällikansiinkin) kuvia ja Raamatun kohtia.Jotka rohkaisivat minua ja antoivat tulevaisuuden toivoa, kun monesti oli vaikeaa.

Ja Jumala on ollut uskollinen! Pitänyt huolta päivästä päivään.

On taas tullut ajateltua menneisyyttä siksikin, kun yllättäen tapasin lapsuuden koulukaverini päiväkodissa jossa olen nyt ollut sijaisena. Emme kylläkään toisiamme enää tunnistaneet, kun olimme olleet 9 ja 10-vuotiaina parhaita kavereita vuoden, kunnes hän vaihtoi taas koulua. Olemme sentään jonkun verran tuosta ajasta muuttuneet. (Vähän vain :D)
Jutellessamme kävi vain ilmi, että olimme samasta paikasta kotoisin ja että olimme vuoden ajan olleet samassa koulussa.Ja nyt olemme hetken aikaa työtovereita :)

Maaliskuu jo maata näyttää...se pitää paikkansa, täällä ei muuta näykkään kuin maata :)Hyvää maaliskuun toista viikkoa vuonna 2014 <3 (Kuva kylläkin vuoden 2000 kalenterista).

2 kommenttia:

  1. ♥ kauniita kalentereja ja ihania muistoja!

    VastaaPoista
  2. Katoin, että minne sinä oot hävinnyt, kun ei näy? Tosiaan ei näy listassa sun blogipäivitys! Mikä lie...
    Kivoja kalentereita nuo, on mullakin kalenterit vuosikymmenien ajalta tallessa, mut ihan vaan tavalliset. Tärkeimmät asia vain on niihin kirjoitettu :)

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)