Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

tiistai 4. maaliskuuta 2014

LaskiaistaTänään oli vapaata ja käytiin miehen kanssa ruokailussa (luterilaisen srk:n), jossa oli tarjolla oikein laskiaisruokaa: Hernekeittoa ja jälkkäriksi kahvia ja sydämen muotoisesta munkista tehty laskiaispulla eli munkki kermavaahdolla...oikein maukas kaloripommi :)


Sen jälkeen poikkesin kirppiksellä, paljon oli tavaraa ja ihmisiä...minä vaan en löytänyt oikein mitään mielenkiintoista. Ostin vain kukka-amppelin ja pakkauksen teippirullia.


Kävimme myös eräänlaisessa "halpakaupassa", kun mies osti pakkausteippiä, niin yht´äkkiä mulla tuli mieleen, että munhan on pitänyt kysyä pois laitettuja tapettinäyte-kirjoja askarteluun...no kävipä tuuri...sain kaks isoa tapettikirjaa ja lisäks eräänlaisen pienen rullaverhon, joka oli kanssa pois menossa :)!


Kohta tulee uutiset, katsotaan mitä uutta sieltä tulee... Hei-hei!

6 kommenttia:

 1. Hernekeitto ja laskiaispulla...nam :)). Mukavaa loppuviikkoa sinulle Sesse.

  VastaaPoista
 2. Perinteinen laskiaisruoka, nams. Nyt sitten laskeudutaankin paastonaikaan ja herkuttelut saa jäädä vähäksi aikaa. Toivottavasti:)
  Kivaa viikonloppua♥

  VastaaPoista
 3. Samoin sinulle <3. Kohtahan se taas on viikonloppu, jess!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ps. Miten saat tuon oikean sydämen tuohon kommenttiin?

   Poista
 4. Hello, I check your blogs regularly. Your story-telling style is awesome, keep it up!  Also visit my web-site; gojipro funciona

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)