Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

tiistai 5. maaliskuuta 2013

Askartelu ostoksia
Tänään, kun oli vapaata ja kävimme kaupungissa, käväisin samalla Tiimarissa. Siellä oli alennusmyynti lopuillaan. Yhdessä nurkassa kuitenkin oli vielä pari pöydällistä askartelutavaraa -70 %, jee!

Kun kerrankin sai halvalla, niin innostuin ostamaan kasan tavaraa. Oikeasti olisivat maksaneet yli 20 euroa, nyt noin 8 euroa :)

Kuten kuvasta näkyy kasassa on ihania värejä: papereita, korttipohjia,kirjekuoria, koriste-pyykkipoikia, perhosia, lajitelma pieniä askartelu-tarvikkeita, pikkurusettaja, ja mitä vielä...
Lisäksi ostin pääsiäisruohoa.


Ylin kuva keittiöstä ja lopuksi ihana ruusukuva.
Mukavaa viikon jatkoa!

7 kommenttia:

 1. Hieno löytö! Mukavaa viikon jatkoa sinullekin!

  VastaaPoista
 2. Ihania kevätvärejä ja mikä ihana alennus :) Tässähän täytyy itsekkin muistaa ostaa pääsiäisruohoa :)

  VastaaPoista
 3. Hienoja askartelulöytöjä! Ja tuo ruusukuva on ihana. Meillä ei kasvateta rairuohoa tai pääsiäisruohoa - ovat kissalle myrkyllisiä eikä se malttaisi pitää kuonoaan niistä erossa. Joten vehnän, kauran tai ohranoraksella mennään. Mutta vihreää, ihanaa, kevättä enteilevää ruohoa joka tapauksessa!
  Mukavaa viikkoa sinne teille!

  VastaaPoista
 4. Minäkin olen puhallellu kananmunia, niin saan askarrella ne kuoret, aivan ihania askartelu jutskia olet ostellut..ja tuo ruusukuva on ihana.
  Minä olen ollu lapsenvahtina joten en ole päässyt tekemään mitään..nyt ei pitäisi olla lastenhoitoa enää ainakaan vähään aikaan..pääsee toteuttamaan omiakin askarteluja.
  Mukavaa tätä keskiviikkoa sinulle :)

  VastaaPoista
 5. Hieno löytö,niin ihana ruusu:)

  VastaaPoista
 6. Ihanan värisiä askartelutarvikkeita! Noista syntyy varmasti vaikka mitä kivaa. :)

  VastaaPoista
 7. Nämä löydöt ilahduttavat suuresti! Oli hyvä että sattui sinun kohdallesi. Itse en ole tehnyt aikoihin Tiimarista löytöjä. Täälläpäin Tiimareissa on ollut jotain muutoksia ja liikkeissä on ollut paikat sekaisin.
  Tuo ruusu on aivan ihana!

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)