Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Kiusa se on pienikin kiusa...Tänään kun heräsin, huomasin heti aamusta, että virtsatulehdus oli taas iskenyt :(
Ei siinä auttanut kuin soittaa TK:n ja sieltä luvattiin laittaa puhelinresepti apteekkiin. Luvattiin sen olevan aamupäivällä siellä.
Tuossa vaivassa kun pitää kuitenkin olla vessa "käden ulottuvilla", niin soitin töihin, että en pääse tänään.Tiedän entisestä kokemuksesta, että lääke auttaa äkkiä ja huomenna voi sitteen taas mennä töihin.


Sainpahan sitten kotona imuroitua olohuoneen ja keittiön, kun en viikonloppuna jaksanut/kerinnyt.Apteekissa käytiin ja samalla reissulla Kasvihuoneilmiössä kahvilla, kun mies halusi. Tavattiin siellä tuttujakin, kaksi miestä ja he tulivat sitten meille, ovat isännän kanssa grillikodalla laittelemassa tulia.Minä pistin pyykit koneeseen ja tulin kirjoittelemaan, vien sitten myöhemmin sinne kahvitarpeita, kun saavat tulet kunnolla palamaan.


Tässä pari päivää sitten sain itselleni ranteenlämmittimet tehtyä ja eilen omenasosetta keitellessä koristelin niitä vähän kukilla ja helmillä.
Tänään huomasin talitinttien pyörivän jo lintulaudan ympäristössä, ei siellä vielä mitään ole.

Olohuoneen pikku ikkunan takana sireenipensaassa pyöri myös pari lintua, toinen koputteli ikkunanpieltä ja nappasikin sieltä jonkun hyönteisen.Sain hänestä kunnon kuvankin, kun istui oksalla :)
Eilen töissä järjestimme lounaan 15 hengelle, minä sain kattaa pöydät, joka oli ihan kivaa. Tietysti olin mukana ja apuna muissakin hommissa. Kaikki meni mallikkaasti, kiva :)


Mukavaa keskiviikkoa keskellä viikkoa :)

7 kommenttia:

 1. Pikaista paranemista! Tuo on ikävä vaiva, mutta onneksi lääkkeet tepsivät nopeasti.

  VastaaPoista
 2. Paranemista mutta muista Sesse että me ei olla enään mitään teinejä vaan kunnon lämpimät pitkät aluskalsarit kannattaa laittaa jo jalkaan ettei kylmety.
  Itse en yhtään pärjäis ilman niitä.
  Kauniita lintuja ikkunan takana, se tietää nopeaa talven tuloa kun jo ruokaa pyytävät.
  Kaunista syksyn jatkoa t: Minttuliini

  VastaaPoista
 3. Ylempään kommenttiin huamautan, että kyl niitten teinienki pitäis niitä pitkiä kalsonkeja käyttää. Mut siittäpähän oppivat ko eivät käytä. Juu, pissatulehrus ei oo kiva. Toivottavasti et kuitenka joutunu joka välisä vessasa juaksemaan. :-)

  VastaaPoista
 4. Villiviini: Kiitos! Voiton puolella ollaan :)

  Minttuliini: Niinhän sitä pitäs, mutt sit on sisällä niin kuuma... Teineistä puheen ollen eipä meiän neiti meinaa kalsareita käyttää talvellakaan :(

  Maija: En sentään ihan joka välissä :) Nyt ollaan jo voiton puolella ja huomen 9ltä taas töihin.

  VastaaPoista
 5. Ota heti hapanta juomista. vaikka sitruunavettä. Ja juo paljon. Tämä on minua auttanut, kun vähänkin tunnen että nyt on tulossa...

  kauniit rannelämmittäjät olet kutonut.

  VastaaPoista
 6. Niin se on naisilla se että nätti pitää olla vaikka terveys menee mutta kyllä sen vanhana jäsenissään monikin sitten tajuaa lopulta toivottavasti.
  Eikö muuten karpalomehunkin sanota auttavan tulehduksen estoon, en ole kokeillut kyllä, onneksi nykyään jo yksi tabletti tehoaa tuohon vaivaan ja kun muistaisi juoda vettä joka päivä sekin auttaa.

  Minttuliini

  VastaaPoista
 7. Sylvi: Kiitos :)

  Minttuliini: Joo, kyllä karpalomehukin auttaa, mä syön nykyisin jatkuvasti karpalokapseleita, nekin auttaa aika hyvin, näköjään silti välillä tulee.

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)