Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

tiistai 25. kesäkuuta 2024

 Nyt on luvattu helteitä, ja mittari näyttää auringossa jo 30 astetta, mutta nyt ei muuten vielä niin kuumaa ole. Päin vastoin kun alakerran ikkuna oli yön auki, niin täällä on sen verran viileätä, että laitoin farkut ja ohuen villatakin. Muutenkin näin vanhempana on viluisempi. Ja muutenkin "ääri ilmiöt" eli kuumat ja kylmät säät ei ole niin kivoja.

Isäntä lähti kaupunkiin, kysyi minuakin , mutta en nyt välittänyt lähteä, olin vielä aamu pukimissakin.

 


Nyt isäntäkin olisi vähän innostunut laittaa kirppis juttuja pois, katsotaan nyt , jos tulee sellainen päivä, että kumpikin olisi innostuneet yhtä aikaa asiasta :)

Kaunista päivää teillekin !

2 kommenttia:

  1. Sinne teille on tosiaan kuumaa kai luvassa, täällä saaristossa on varmaan viileämpää. Yöt ovat tosiaan viileitä, viime yönäkin oli vain 11 astetta. Kyllä se taloa kylmentää. Onneksi meillä ei ole sellaisia toivottomia helteitä kuin Etelä-Euroopassa, kun siellä ei taloa saa yölläkään viileämmäksi.
    Kaunista päivää sinulle myös!

    VastaaPoista
  2. Kiva muuten tuo lintujuttu:) Meillä on nyt harmaata tällä hetkellä. Muuten lähipäivät olleet tosi vaihtelevaisia, välillä aurinkoa, sitten taas vettä ripsauttelee. Tuli tuosta teidän kirppishommasta mieleen, että meillä eilen myös isäntä mietti, että kirppipöydän voisi varata.

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)