Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

tiistai 18. kesäkuuta 2024

Kaupungissa

 Tervehdys täältä!  Nyt oli joo kaupunki reissu, saatiin samalla ruuan jakelusta ruokaa. Ja, mikä oli kiva, niin kun käytiin kirjastossa, niin saatiin tietää, että kohta alkaa poisto kirjojen myynti :)

Totta kai tällaisen lukutoukan piti jäädä odottamaan sitä, ja se heti kohta aukesikin. Ostin 4 kirjaa yhteensä 4 euroa. Kiva :)

Olin ajatellut, että olisi kiva käydä kirppiksellä, mutta kun ei ollut ylimääräistä rahaa paljoa, niin kiva, että oli tuo poisto myynti.


Meillä on tavaraa täynnä vintti, olen ajatellut että voisi niitä pikku rahalla myydä, mutta ei se ole ajatusta pitemmälle tullut... niin vaivalloiseltakin se tuntuu.

Tällaista höpötystä tänään :)

4 kommenttia:

  1. Kirjaston poistomyynnit ovat ihan parhaita, olipa hyvä ajoitus! Karsintaa pitäisi tässä itse kunkin harrastaa, mutta raivaus on aina niin haastavaa ;-)

    VastaaPoista
  2. Kiva löytää pienellä rahalla mieluisia kirjoja. Minäkin Kontista pari ostin muutama päivä sitten. Nyt viime aikoina on tullut luettuakin vähän enemmän. Meillä on tuskailtu myös tavarapaljouden kanssa... ja meilläkin tosi vaikealta tuntuu saada sille tehtyä mitään.

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)