Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

tiistai 25. kesäkuuta 2024

 Nyt on luvattu helteitä, ja mittari näyttää auringossa jo 30 astetta, mutta nyt ei muuten vielä niin kuumaa ole. Päin vastoin kun alakerran ikkuna oli yön auki, niin täällä on sen verran viileätä, että laitoin farkut ja ohuen villatakin. Muutenkin näin vanhempana on viluisempi. Ja muutenkin "ääri ilmiöt" eli kuumat ja kylmät säät ei ole niin kivoja.

Isäntä lähti kaupunkiin, kysyi minuakin , mutta en nyt välittänyt lähteä, olin vielä aamu pukimissakin.

 


Nyt isäntäkin olisi vähän innostunut laittaa kirppis juttuja pois, katsotaan nyt , jos tulee sellainen päivä, että kumpikin olisi innostuneet yhtä aikaa asiasta :)

Kaunista päivää teillekin !

maanantai 24. kesäkuuta 2024

Vatsa vaivoja vaihteeksi

 Isäntä lähti kahvilaan, kysyi minua mukaan, mutta minulla oli maha sekaisin koko yön, niin sanoin kiitos ei. Nyt vatsa on jo parempi ja uskalsin juoda tämän päivän ensimmäisen kahvikupillisen, toivottavasti se ei enää laittaisi mahaa sekaisin. Kun niin väsytti, että jos piristäisi..

En tiedä mistä se vatsa vaiva tuli, tuliko vesimeloonista vai jostain muusta, vesimeloonia ainakin söin pitkästä aikaa, ja se oli tosi hyvää. Ehkä tuli sitä syötyä sitä liikaa..

Eilen käytiin autoilemassa, ja poikettiin yhteen toiseen kahvilaan juomalle. Autokin pitäisi katsastaa kohta , toivottavasti menisi sitten läpi, isännän tuttu sitä korjasi. 

Nyt pitäisi tulla helteitä taas, toivottavasti ei liian kuumaa. Mukavaa päivää teille sinne !

lauantai 22. kesäkuuta 2024

Mikä väsyttää?

 Isäntä on tänäänkin ollut siellä telttakokouksessa ja järjestyksen valvojana.Minä jäin tänään kotiin . Parit päivätorkut olen ottanut.Ulkona on kaunis sää, vaan ei ole tullut ulkoiltua kuin kerran Minin kanssa pienen lenkin. Täytyy kyllä vielä parantaa tapansa ja tehdä isompi lenkki, jos Mini suostuu ...Molemmat ollaan vanhoja ja väsyneitä...

Ulkona on kyllä hyvä ilma, ettei sen puoleen ole estettä. Olen lukenut nyt toista kirjaa niistä mitä ostin poisto myynnistä.

Taidanpa  lähteä Minin kanssa ulos, ennen kuin se jää aikomukseksi. Näyttää olevan hieman pilvistynyt.


perjantai 21. kesäkuuta 2024

Juhannus aatto

 Nyt on juhannus ilta ja koivut ja seppeleet, soi laulut ne tanhuvilta ja helkähtää säveleet..

Ei kyllä vielä ilta ole, eikä laulutkaan soi vielä, mutta muutamn tunnin päästä ... kun on telttakokous, siis sinne..isäntä onkin siellä järjestyksen valvojana,myöhemmin.

Muuten ollaan olti vielä normaali jutuissa, paitsi että syötiin ulkona pihalla,  ei mitään erikoisempaa, kahta erilaista paistettua makkaraa ja ranskalaisia, päälle kahvit.

Minun tekisi mieli ottaa varalta omat eväät mukaan, kun jos joudun odottamaan iltaan asti siellä. Ehkäpä teen itselleni itselleni omat eväät  nälän varalta. Kun minulla tulee helposti heikko olo jos on nälkä. 

Nyt muuten on julkaistu ne kirjat, joissa on minunkin  runojani. En vielä ole nähnyt livenä, vain kansikuvan.


tiistai 18. kesäkuuta 2024

Kaupungissa

 Tervehdys täältä!  Nyt oli joo kaupunki reissu, saatiin samalla ruuan jakelusta ruokaa. Ja, mikä oli kiva, niin kun käytiin kirjastossa, niin saatiin tietää, että kohta alkaa poisto kirjojen myynti :)

Totta kai tällaisen lukutoukan piti jäädä odottamaan sitä, ja se heti kohta aukesikin. Ostin 4 kirjaa yhteensä 4 euroa. Kiva :)

Olin ajatellut, että olisi kiva käydä kirppiksellä, mutta kun ei ollut ylimääräistä rahaa paljoa, niin kiva, että oli tuo poisto myynti.


Meillä on tavaraa täynnä vintti, olen ajatellut että voisi niitä pikku rahalla myydä, mutta ei se ole ajatusta pitemmälle tullut... niin vaivalloiseltakin se tuntuu.

Tällaista höpötystä tänään :)

maanantai 17. kesäkuuta 2024

Näillä mennään

 No nyt on lääkitys alshaimeriin. Joten näillä mennään.  Muuten elämä menee eteenpäin pikku hiljaa.

Sain myös tyttäreltä muita lääkkeitä, sellaisia vitamiineja ym. Lääkäri reissulla oli mukana isäntä ja tytär myös, ja sen jälkeen käytiin meidän lempi kahvilassa.

Vivamossa oli jotkut virkistys päivät seurakuntalaisille, siis meidän seurakuntalaisille. Se oli sen verran pitkä, etten itse lähtenyt sinne, vaan jäin Minin kanssa kotiin.

Nytkin ollaan Minin kanssa kahdestaan.

Helpotti kuitenkin että sai nuo lääkkeet niin , että tietää että on kuitenkin hoitoa. Ja kyllä ne ehkä jo on piristänyt.


 

Mukavaa kesää itse kullekkin!