Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

maanantai 20. toukokuuta 2024

Vähän viileämpää

 No nyt on tulossa aika geriatrille , ensi kuussa. Jos nyt sais jotain lääkettä. Aika normaalisti on vielä mennyt, paitsi yhtenä aamuna olin vähän "eksyksissä" mielessäni.

Isännällä oli viikon loppuna savusauna ,ei ollut kuin yksi vieras siellä.

Ulkona on aurinkoista, mutta viileämpää,kun kylmä tuuli puhaltaa. Mutta luonto kukoistaa. Minuahan ei oikein mikään ole kiinnostanut, mutta sain sentään yhtä kukkapenkkiä rapsuteltua, siinä on muutama tulppaani viime vuodelta , tai jostain kauempaa..

Ja isännälle ommeltua teepaidan, eli taas sellaisen virityksen vanhasta paidasta, tai paita oli uusi, mutta siihen entisestä paidasta hengellisen tekstin. :)

Tänään meidän pitäisi mennä katsomaan yhtä käytettyä kiuasta, kun oma alkaa olla niin huonossa kunnossa. Toivottavasti se olisi sopiva. Tuttu nuohooja tulee mukaan sitä katsomaan. Se on hyvä, kun on asiantuntija mukana, "Asiantuntija tuntee asian" :) 

Ehkä tästä vielä piristyy...kun huomasin netistä vanhan jutun lapsuudestani, niin tuli mieleen taas lukea se, ja ehkä vaikka tännekin jotain laittaa. 

Heissan!



5 kommenttia:

  1. Kiva kun olet saanu ommeltua:) Minäkin tavallaan haluaisin, mutta toisaalta ei ole tarpeeksi ideoita, eikä taitaisi jaksaakaan vaikka olisi. Tämä alkavan kesän kevyt viherrys puissa on ihanaa katseltavaa.

    VastaaPoista
  2. Täällä sitä vihreyttä riittää, kohta se tulee teillekin :) t. Sesse

    VastaaPoista
  3. Nyt on niin paljon helpompaa elää kaikenlaista peruselämää, kun on sentään kesä ja aurinko paistaa. Toivottavasti se piristää sinunkin mieltäsi!
    Kaikkeen ei tarvitse venyä tai innostua, usein tulee vaadittua itseltä liikoja, kuten että olisi jotenkin onnellinen tai energinen koko ajan.
    Hieno juttu, että lääkäriaika on nyt tulossa.

    VastaaPoista
  4. Miksihän tuohon on tullut tuo kielto merkki nyt!

    VastaaPoista
  5. Taisi tulla kuitenkin kuntoon.. katsotaan

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)