Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

sunnuntai 26. toukokuuta 2024

Mukavaa ja vähemmän mukavaa

 Kesä alkoi mukavasti ,mutta , mutta sitten tuli oikein kovaa ukkosta, ja me oltiin juuri silloin tulossa kotiin, niin Mini oli hysteerisenä käynyt läpi kaikki kerrokset, yläkerrassa oli repinyt petivaatteita ja  jossain oli loukannut kieltä ja tassua, niistä oli tullut verta..ja

alakerrassa oli sitten sotkettu vereen tekstiileitä, ja verta oli oli pitkin lattioita..

loppu päivä menikin siivotessa veriä, ja sitten loppuillan loppu oltiin Minin kanssa odottelemassa savusaunassa, kunnes verenvuoto tyrehtyi ja saatiin sen turkkikin putsattua..

Huh, sentään, se ukkonenkin kesti pitkään, ja savusauna oli lopulta ainoa paikka Missä mini rauhoittui, ja

ja istuttiin sen turvana.

Tänään on ollut normaali, valitettavast isäntä sanoi, että että kuulee taas ukkosen jylyä..voi ei..

ehkä kuitenkin ei niin paljoa pelkää, kun me ollaan kotona. 

Osan peti vaatteita joudun heittämään pois..osan pesin, mutta ei kaikkia saatu puhtaaksi, niin jouduin heittämään roskiin.

Että sellaista.

7 kommenttia:

  1. Voi noita karvakavereita kun ne ymmärtäisivät puhetta... vaikka pelkäähän jotkut ihmisetkin ukkosta! Tuosta kuvaongelmasta... Pyydähän joku avuksi ja laittakaa osoitteeksi tämä, silloin kun on kirjautuneena sisään bloggeriin, "https://www.blogger.com/mediamanager/albums". Siellä voi sitten poistella kuvia, jos se auttaisi tuohon kuvaongelmaan.
    -tiiu

    VastaaPoista
  2. Voi hurja kun oli vahinko, ettette olleet kotona kun tuli ukkonen. Kuulemma oli ollut kova ilma, ja hyvin paikallinen. Voi Mini-ressukkaa, kun on ollut rankka päivä. Ja myös teillä isäntäväellä.

    VastaaPoista
  3. Voi itku! Ukkonen tulee niin yllättäen, eikä sitä oikein voi ennustaa tai ennakoida. Tosi harmi, että olitte juuri silloin poissa kotoa.

    VastaaPoista
  4. Me oltiin silloin tie kunnan vuosi kokouksessa, eikä silloin vielä satanut, mutta sitten kun se loppui niin tuli jo vettä, ja kun mini pelkää yksin olla jos on ukon ilma.. Sesse

    VastaaPoista
  5. Vastaukset
    1. Tosiaan toivotaan, ettei ainakaan ukkosia tulisi!

      Poista
  6. eläin kaupoissa ja ehkä tavarataloissakin on myytävänä sellaista pulveria, mikä tyrehdyttää veren tulon hetkessä, itselläni on sellaista, kun kynsiä leikatessa voi tulla verta, suosittelen sinun ostamaan sitä ja myös rauhoittavaa koirallesi, sitä saat eläin lääkäriltä, ettei koiran tarvitse turhaan kärsiä ukon ilmoista, ja veren vuodoista, sillä ukon ilmoja varmasti tulee, koska on helteitä.

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)