Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

keskiviikko 21. helmikuuta 2024

Sairaalassa näytteen otto

 Joo, oltiin sairaala reissulla, multa otettiin sellainen näyte. Sattui vähän aikaa kovasti, mutta ei tosiaan pitkään. Nyt se on otettu. Saa nähdä mitä siitä seuraa.

Sen sairaala reissun jälkeen mentiin toisen seurakunnan ruokailuun. Tosin siellä oli nainen jolta oli otettu sama näyte, hän sanoi että mun olisi pitänyt mennä kotiin lepäämään. Mutta ei tuossa nyt sen jälkeen mitään erikoisempaa ollut. Hetken väsytti ja sitten helpotti.

Onneksi se nyt on otettu.

Katsotaan mihin se vaikuttaa, vai vaikuttaako mihinkään. Ensi viikolla pitäisi olla geriatrin vastaan otto. Tästä taitaa tulla sairas kertomus, no ei ehkä sentään.

Ulkona on ollut liukasta pihalla ja tiellä. Saa varovainen olla. Lämpö on plussan puolella.

Hei vaan!

4 kommenttia:

 1. No hyvä kun on tämä päivä ikäänkuin paremmalla puolella, kun on ohi se koettelemus. Rauhallista mieltä tämän kaiken keskelle❤️🙏

  VastaaPoista
 2. Hyvä, että se on takanapäin ja toivottavasti huomenna parempi päivä! Hyvä, että tutkitaan, ajallaan sitten tulee tuloksia. Minäkin odottelen tuloksia yhden luomen poistosta, en kyllä ajattele, että siinä mitään oli, mutta hyvähän sekin on tutkia.
  Pysyhän pystyssä! Plussakeli kyllä mukavasti pehmentää jäätiköitä.

  VastaaPoista
 3. Onpa tosi mukava kuulla sinusta, en ole availlut konettakaan usein. Ei haittaa yhtää vaikka kerrotkin näistä tutkimus jutuista ja muuta. Hyvä vaan kuulla että olet päässyt niihin ja lääkäriin.
  On ollut aika hankala talvi, toivottavasti sulaa nyt lumet eikä pakastu välillä.
  Tsemppiä!

  VastaaPoista
 4. Kiitos kaikille kannustuksesta! <3 t. Sesse

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)