Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

perjantai 23. helmikuuta 2024

Sade päivä

 Tänä aamuna väsytti, en jaksanut ruveta siivoamaankaan, lakaisin vain lattiat. Päätäkin vähän särkee.Varmaan tuo sateinen sääkin väsyttää, matala paine.

 Minillä on kyllä karvan lähtöä, onneksi ne saa harjallakin pois, tai ainakin vähemmäksi. Isäntä lähti kaupunkiin.

Eilen oli seurakunnan ruokailu täällä lähistöllä,käytiin siellä syömässä. Hyvää ruokaa oli taas. Erään tuttavankin näimme pitkästä aikaa, tai kyllä häntä on joskus kirkossa nähty, mutta nyt tuli samaan pöytään juttelemaan.

Näyttää siltä, että tiekin olisi hiekoitettu paremmin, nyt aiemmin se oli tosi liukas, oli vaikeata Miniäkin käyttää ulkona, kun tie oli jäässä ja liukas, piti toinen jalka hangessa kulkea, että pysyi pystyssä, vaikka oli nastakengät. Ja kun mulla on iltavuorot, pimeässä, Minin käytössä, vielä taskulampun valossa.

 Kun isäntä on aamuvirkku, niin käyttää aamulla Minin. Päivällä käytetään myös,yhdessä lenkillä, tai yksin jompikumpi. Mukavaa päivää teille!

Näköjään ei saa kuvia tietokoneelle :(4 kommenttia:

 1. Niin on harmaata, kirjotin blogiini postauksen ja tuli katsottua viime vuotisesta helmikuustakin onko ollut millaista. Kuule kyllä on täälläkin jotenkin alamaissa mieli, vaikka en tiedä miksi.
  Nämä kelitkö ne on vaikeammat tänä talvena vai mikä tekee.
  Ihmisten tapaaminen kyllä auttaa ja hyvin syöminen varmasti johonkin. Lähtisi nyt nämä lumet ja jäät taas vähemmäksi.

  VastaaPoista
 2. Hyvä juttu, että pysyt paremmin pystyssä. Matalapaine kyllä väsyttää eikä oikein ole intoa. Niin sitä vain tulee toimittua aurinkovoimalla.

  VastaaPoista
 3. Aika monessa blogissa tuo matalapaineinen sadeharmaa sää on huomioitu; se kyllä tuntuu vievän monen innon ja voimat. Toivottavasti saadaan pian aurinkoisempaa säätä ja sen myötä mielikin piristyy. Iloa sinulle alkavaan viikkoon!

  VastaaPoista
 4. Kiitos kaikille tsempeistä :)

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)