Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

sunnuntai 19. marraskuuta 2023

Heippa! Mulla on ollut vaikeuksia tän blogin kanssa. Siksipä ei tule kovin usein kirjoitettuakaan. Esim. kuvien laitossa. Mutta koitan nyt jotakin saada aikaan. Jos ei kuvia, niin edes kirjoitusta :) Onko teidän blogit toiminut normaalisti?  Ja kun en paljon osaa englantia, niin en tajua mikä mättää? Eikä näköjään nytkään toimi normaalisti kuin kirjoitus. Kuvia en saa laitettua. 

 

 


7 kommenttia:

 1. Hei! No voi harmi, että on ongelmia. En osaa sanoa, mikä mättää. Minulla bloggeri toimii normaalisti, kuten ennenkin. Toivottavasti saat pian ongelmat selätettyä.

  VastaaPoista
 2. Voi ei, onpa ärsyttävää:( Mulla ei ole tuota ongelmaa, ja toivottavasti ei tulekaan. Olisiko joku sopiva tuttu, jolta voisit saada apua tuossa? Meillä saatiin tänään auton kanssa apua, kun se piti hinata kotoa korjaamolle. Siinä käynnistysongelma.

  VastaaPoista
 3. Joo, välillä on ollut. Kuvien laitto vaihtuu näköjään lähes joka toinen kerta. Erilainen suorakaide tulee näytölle ja, jotain lukee vedä tai pudota kuvasi tähän. Toisinaan se on sitten samanlainen kuten on ollut yli 10 vuotta. Kuukle tekee muutoksia ja riippuu vielä selaimesta myös.

  VastaaPoista
 4. Aha, tuo! Mullakin oli sellainen tässä taannoin, olisko ollut just viimeksi. Sain kuvat silloin kyllä laitettua vaikka ihmettelin, että mikä se on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äsken kokeilin, että onko vielä tuo Emilien mainitsema ja mullakin ollut kuvajuttu, mutta nyt kuvien laitto oli taas niinkuin ennenkin.

   Poista
 5. Voidaan katsoa tuota lauantaina jos joku meistä osaisi auttaa :) -Sari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Sari, sitä ajattelin itsekin, että jos joku teistä voi auttaa :)

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)