Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

maanantai 21. elokuuta 2023

Vettä sataa

 Ihme ettei Mini reagoi nyt kovasti sateeseen, yleensä se alkaa pelätä kun sataa, ilmeisesti sitä että jos alkaa ukkostaa.... Ehkä se ei pelottanut sitä, kun se sade alkoi jo kun olimme lenkillä.Eikä tosiaan vielä ainakaan ukkosta.

Tuossa se nyt sohvalla makailee kaikessa rauhassa. Isännällä on evankeliumin asiaa, minä en lähtenyt mukaan, kun siellä menee niin kauan, kun se paikka on kauempana, ja tosiaan en myös halunnut jättää Miniä yksin, jos alkaa ukkostaa.

Tänään aiemmin meillä oli eräs seurakunnan mies isännän kanssa puu hommissa, kun saatiin naapurilta kaatunutta puuta. Minä pidin miehet ruuassa ja kahvissa.

Hyvin oli miehille maistunut makkarasoppa. Ja itsellekin maistui. Ja kahvit pullineen, pullat olivat saatuja. Itse otin kahvin kanssa sellaisen gluteenittoman suklaajutun.

Ihmettelin kun aamusta käytiin kaupassa, mulla oli olevinaan vähän toista kymppiä rahaa, viimeiset rahat, niin ostin tarpeelliset asiat kaupasta, (ainoastaan margariini unohtui ostamatta), onneksi sitä oli vielä vähän), niin kotona katsoin paljonko jäi, niin siellä oli vieläkin melkein se toistakymppiä, kummallista...isäntä kyllä oli antanut mulle pari kolikkoa, mutta ei nyt pitänyt noin "paljoa " olla. Mutta kiitos Herralle :)

Katsoin vielä äsken paljonko oli jäänyt, niin siellä oli 9,50 ja risat. 

Ja huomenna tulee vähän lisää, niin ei mitään hätää :) Herra on hyvä!


6 kommenttia:

  1. Hienoa, että sait ostokset tehtyä ja huomenna tulee lisää rahaa. Se helpottaa oloa paljon.
    Täällä satoi kunnolla aamulla, nyt illaksi tuli aurinko esiin, mukavaa :-) Toivottavasti pian sielläkin ja Mini saa olla rauhassa edelleen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainahan se helpottaa, kun ei ihan viimeiset rahat ole kädessä :)

      Poista
  2. Hienoa kun ei tullutkaan ukkosta ja rahatkin riittivät ja niitä jäikin vielä :))

    VastaaPoista
  3. Niinpä.. raha on hyvä olemassa :)

    VastaaPoista
  4. Olipas jännä tuo raha-asia. Jos se oli jotain samanlaista kuin Raamatun kertomuksissa, kun oli jauhot/öljyt lopussa, tai muutamat leivät ja kalat jäljellä, joista riittikin monelle:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, sellaiselta se tuntui :) t.Sesse


      Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)