Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

tiistai 4. heinäkuuta 2023

Vaihtelevaa..säät ja tunteet

 Kyllä on säät..vaihtelevaa, vaihtelevaa..

Ja vaihtelevaa on ollut tämä elämäkin, nousuja ja laskuja.

Tänään ei vaihteeksi sada, ainakaan vielä. Tuulee vain. Isäntä meni käymään kaupungissa. Minulla oli eilen pitkästä aikaa vatsa kipeä, muuten on pysynyt hyvin kuosissa, liekö tullut herneistä , joita savusauna vieraat toivat, pitihän minunkin jonkin verran herneitä maistella..

Niitä herneen palkoja oli niin paljon, että isäntäkään ei niin paljoa halunnut syödä. Annettiin naapurille loput :) Hän mielellään otti.

Savusauna vieraiden lisäksi muita vieraitakin poikennut, joten vilkasta on ollut.

Kesä on sellaista aikaa. Ystävää oli purrut koira, niin hän entistä enemmän aristeli meidän "Jättiä"/Miniä. Mini olikin päasiassa sillä aikaa meidän autossa, kun oli ruvennut ulkona satamaan, tykkää olla autossa. Lopussa isäntä halusi tuoda Minin tervehtimään vierasta kuitenkin. Yritin vähän toppuutella häntä, mutta hyvin se meni, ystävä kyllä istui ihan paikallaan liikahtamatta...


 

Minin kuva vanha.

Hyviä/kauniita ja muisto rikkaita päiviä kaikille.

4 kommenttia:

  1. Hyvä, että ystävän tapaaminen Minin kanssa meni hyvin. Miniäkin ehkä arastuttaa vieraat ihmiset? Niin ehkä se oli kahden pelokkaan kohtaaminen ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä Mini myös aristelee vieraita joissakin tilanteissa.

      Poista
  2. Harmillista, että vatsasi sai ikäviä vaivoja herneistä. Herneet olisivat minullekin mieleen, mutta montaa ei voi syödä, ellei halua kärsiä jälkeenpäin. Saman tekee kaali ja pavut myös, mutta kun sen tietää, voi asiaan onneksi vaikuttaa.
    Ymmärrän ystävääsi, joka arasteli koiraasi. Itseäni on kolmesti elämässäni koira purrut (hyökännyt varoittamatta kimppuun), enkä ole kovin innokas tapaamaan kenenkään koiria, vaikka omistajat usein sanovatkin "se on ihan kiltti, ei se tee mitään". Allerginenkin olen. Mutta nauti sinä Minin seurasta, uskon että koiraystävä voi piristää sateisenkin päivän!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllähän Mini on mukava kaveri, nytkin ollaan kahden Minin kanssa, kun isäntä meni muihin hommiin.

      Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)