Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

perjantai 21. heinäkuuta 2023

Älä tule ukkonen.. ja rohkaiseva kertomus

 Taivas on enimmäkseen sininen, kumpa pysyisikin sellaisena. Nimittäin se on vähän lupaillut ukkosta, toivon ettei tulisi, kun Mini pelkää niin, ja meillä on illalla Kylätalo tilaisuus, niin en voi olla sen turvana.

Isäntä sanoi, että pistetään se kellariin, kun sinne se on joskus itsekin mennyt. Mini siis.. se on niin säälittävä, kun se pelkää, niin että hampaat kalisee ja yrittää ulos päästä, eikä tajua, että siellähän se ukkonen on.



Minulla särkee päätä aamuisin ja väsyttää kovasti....mikä lie... vanhuus ei tule yksin..

------------

Tuon kirjoitin eilen, nyt jatkoa..

Tosiaan kylätalo tilaisuus oli eilen. Yksi uusi oli. Olemme tänä kesänä pitämässä koko kesän kylätalo tilaisuudet,joka toinen viikko, eli ei kesä taukoa. Jonkun verran vajaa 10 henkeä oli eilen. Ihan hyvä tilaisuus.

Mahtava todistus kuultiin, kun vanha täti, joka oli siellä viimeksi saanut hengitys vaikeuksia, kertoi kuinka hän oli ollut varma, että hänen aika on lähteä.. hänelle tilattiin ambulanssikin, hän oli nähnyt kultaisen tie, jonka päässä joku odotti häntä.. mutta sitten olo parani ja hänen ei tarvinnut mennä sairaalaankaan.

Minusta tuo oli niin rohkaisevaa.

Ei eilen illalla onneksi tullut ukkosta illalla,ja Minikin sai olla turvallisella mielellä kotona.

Siunattua päivää <3

2 kommenttia:

  1. Voi Mini parkaa, toivotaan ettei tule ukkosia tai muita paukkuja. Meilläkin on hyvin arka koira ennen, se säikkyi jo katolta putoavien lumien lätsähdystä, saati sitten ilotulituksia.
    Mullakin koskee aamulla joskus päähän, mutta se menee ohi kun juon kahvia. niin tänäänkin. Olen ajatellut että se on kofeinin vieroitusoiretta jos en juo kahvia iltapäivällä enää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On ne ikäviä eläimille nuo ukkosetkin..

      Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)