Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

perjantai 2. kesäkuuta 2023

Kylmää..

 on, 9 astetta näyttää ulko mittari. Ja nyt on jo muutaman päivän ollut niin jäätävä tuulikin. Eilen kävelin Minin kanssa metsässä, metsäpolkua pitkin, aurinko paistoi ,vaan ei se paljon lämmittänyt kovan ja kylmän tuulen takia.

Mini löysi maasta oravan hännän, ja ennenkuin ehdin mitään tehdä, se söi sen!

 

On kai ne nyt muutaman päivän päähän lupaillut jo vähän lämpimämpää. Minä mittailin pöytää ja varsinkin entistä ohutta vahakangasta, kun joskus kun on ylimääräistä rahaa aion ostaa uuden ja ehkä vähän paksumman vahakankaan. Katselin kaupassa, kun oli nättejä :)

Täällä alkoi sataa vettä. Mites teillä? Sataako vai paistaako?


Tässä vielä toinen kuva Ministä, samaan aikaan otettu kuin edellinen.


6 kommenttia:

 1. Huh, jopas olikin, kun häntä meni mahaan. Toivottavasti harjaa sieltä kuonat pois. Eikä ainakaan tuki suolistoa. Ihme juttu.
  Täällä satoi kyllä välillä, on ollut kylmä tuulikin. Käsineet käsissä ois pitänyt olla pyöräillessä, kalsarit ja kaksi paitaa takin alla :)) Kesä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti alkaisi lämmetä sää, on se tosin vähän jo lämmennytkin, ei niin hyytävää enää ole.

   Poista
 2. Ihana Mini, se on niin nätti. Koiralla on koiran vaistot, ruokaa on syötävä, jotta pärjää. Tosiaan, Emilien kommenttia kun luen, niin toivottavasti se häntä tulee toisesta päästä sujuvasti uloskin.
  Kylmää on tosiaan! Tänään ihan somia palelsi, hanskat olisi pitänyt olla kädessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olen ilman hanskoja kulkenut, toinen käsi taskussa Miniä ulkoiluttanut..muuten ei kauheasti ole mieli tehnyt ulkoiluun...mutta kolme kertaa päivässä Miniä käytetään ulkona, isäntä aamulla ja minä päivällä ja illalla. Joskus käytän ylimääräisenkin lenkin.

   Poista
 3. No niin on kylmää että minäkin jouduin kaivamaan villasukat ja -paidat takaisin esille. Yhtenä yönä jopa satoi paksusti lunta ja siitähän mun kukkani eivät tykänneet

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)