Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

tiistai 20. kesäkuuta 2023

Kuumuutta ja punkkeja

 Meinasin kirjoittaa tuohon "kuumuutta ja munkkeja"...se olisikin parempi. Mulla on tullut outo ihottuma läiskä kainalon yläpuolelle. Kysyin siitä apteekista, jossa sanottiin että se voisi olla punkin jälkikin, että onko mulla ollut punkki... sanoin ettei, mutta myöhemmin muistin, että olin viikko -pari löytänyt kuolleen (litistyneen) punkin vuoteestani.

Niinpä soitin varmuudeksi TK:n ja tänään on aika siellä. Ilmeisesti eivät niin kovin sitä epäile, mutta varmuudeksi katsovat.

Muuten on ollut aika vilkasta eilen, kun ensin meillä oli kaksi miestä korjaamassa autoa toisen autoa, ja sen jälkeen kävivät vielä savusaunassa isännän kanssa.

Vähän sen jälkeen tuli pariskunta vierailulle, ja samalla se mies korjasi meidän ajettavan ruohon leikkurin. Me seurusteltiin emännän kanssa ja juotiin kylmää mehuteetä.Saatiin samalla auttaa heitä eräässä asiassa.

Minikin tottui , vaikka alussa haukkui. Ilmeisesti tykkää naisista enemmän, joku mieskin menee kun tottuu, ja varsinkin kun saa makupaloja, niinkuin naapurin isännältä.Tämmöistä tänään ja toivotaan ettei punkkia epäillä.

Lämpimin :) terveisin Sesse

 


2 kommenttia:

  1. Toivottavasti ei ole punkkijuttu, se on rankka antibioottikuuri.

    VastaaPoista
  2. Hoitaja ajatteli, että se voisi olla punkin purema, mutta laittoi lääkärille nähtäväksi, ja lääkäri oli sitä mieltä, ettei ole punkin purema. Sain voiteen ihottumaan.

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)