Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

keskiviikko 26. heinäkuuta 2017

Ylhäältä alas
Meillä on aina ollut makkarissa sellainen aamu/iltapesu paikka,eli siinä on vain lavuaari ja minikokoinen alue tasoa. Alkuaikoina käytimmekin sitä paljon, kun ei ollut kuin kellarikerroksen kylmä vessa käytössä, kun pikku vessa oli tytön käytössä , kun pikkuhuone oli nuorimman tytön huoneena.

Sen jälkeen kun tyttö muutti omaan asuntoon, yläkerran pesupaikka on jäänyt melkein käyttämättä, kun olemme käyttäneet pikkuvessaa. Edelleen siellä on kuitenkin ollut tyhjänpanttina tämä ruskea korihylly sekä pieni peili...Kun lavuaarin päällä on kuitenkin isompi peili ja hyllykin oli melkein tyhjä, niin tänään ajattelin ensin maalata valkoiseksi tuon hyllyn ja pistää muualle käyttöön. Harjasin siitä pölyt ulkona ja rupesin kuitenkin miettimään, olisiko se vaikea suhu-maalilla saada siistiksi...sitä kun olisi varastossa.
Kokeilin sitä kuistille ruskeana...ihan hyvin olisi sopinut ruskeisiin lyhtyihin ja ikkunan pieliin...ja onhan siellä ruskeat koritkin...
...vaan eipä sitä oikeastaan sielläkään tarvitse. Niinpä päätin laittaa sen ihan sillään pikkuhuoneeseen askartelupöytäni yläpuolelle. Saahan sen maalata myöhemmin jos siltä tuntuu.

Nyt sain askartelu-maaleja, kynäpurkkeja ym. pois pöydältä.

Peilin kehyksen maalasin kyllä askartelumaalilla valkoiseksi, se on nyt kuivumassa, joten siitä kuvaa myöhemmin.Pienet mustat muurahaiset yrittävät taas joka kesän mallilla valloittaa meidän keittiön...onneksi pysyvät enimmäkseen lattialla. Se on vaan ärsyttävää kun kiipeilevät jalkoja pitkin ja kutittavat :) Kyllä syyllistyin taas joukkotuhontaan, kun olin syömässä ja murkut kiusas...


Kun maatuskat lisääntyivät eilen yhdellä, niin hyllyllä alkoi olla ahdasta, piti siirtää ikean pullot ikkunalle, ja siihenhän ne sopikin hyvin väriin.

Ihan samat värit :)

6 kommenttia:

 1. Pullot on kuin tehty verhoihin! Ihanan väristä.
  Onpa näppärän näköinen tuo korihylly, siinä pysyvät tavarat käden ulottuvilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun askartelupöytä on aina täynnä tavaraa, niin on hyvä kun saa jotain seinällekin. Ja pullot on minustakin ihanan väriset, kuin verhokin...lempivärejä :)

   Poista
 2. Tuollainen korihyllyhän on aivan ihana♥ ja voi miten kivasti tosiaan nuo pullot sopivat tuohon! Mukavaa kesäiltaa sinne!

  VastaaPoista
 3. Edellisten tapaan totean, että pullojen värit sopivat oivallisesti verhoihin.

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)