Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

lauantai 22. heinäkuuta 2017

Vatsa vaivaa, vatsavaivaako?

Ajattelin laittaa tän otsikoksi "Happaman ihmisen ajatuksia". No ei vaiskaan, mutta kyllä se niin on että vatsan olotila vaikuttaa koko ihmiseen...taas on ollut vatsa vaivaa ja aika hapankin ja ärtynyt olen ollut. No reilun puolen tunnin päästä tulee meille/miehelle saunavieraita, joten täytyy tässä yrittää reipastua ja pistää happamuus pois.Eilen illalla oltiin srk:ssa ja vatsa oli koko ajan surkean tuntuinen...ei apteekki lääke tuntunut auttavan. Muuten oli ihan hyvä tilaisuus ja saatiin taas lounasruokalan puolelta kotiin mukaan kiusausta, salaattia ja räiskäleitä. Noita lättyjä ajattelin tarjota vieraillekin kahvin kanssa, kera kermavaahdon ja mansikkahillon.
Nams! Katsotaan nyt mitä meikäläisen vatsa tykkää niistä...Mies on nyt saunanalus (kuulostipas kummalta, ihan kuin hän lenkkeilisi saunan alla :) lenkillä. Itse kävin aiemmin kävelyllä ja aamupäivällä käytiin molemmat yhdessä koiran kanssa lenkillä. Koira oli taas mielissään,kun pääsi haistelemaan vieraita hajuja taajamassa. Kuvassa Elmo höpönassu pihalla, olisiko ollut eilen.
Lenkin varrella kukkivat kukat kovasti.


Eipä tässä muuta. Toivottavasti ilta menee hyvin! Otin vatsalääkkeen ja nyt se tuntuu auttavankin, hyvä!

7 kommenttia:

 1. Tsemppiä, toivottavasti vatsa asettuu! Elmo on ihana karvakasa ♥

  VastaaPoista
 2. Vattavaivat eivät ole mukavia. Itte olen kärsinyt niistä monta vuotta (useilta sukulaisilta on leikelty vattaa). Olen jättänyt leivän kokonaan pois ja vatta on ollut parempana. Toivothan, että vattasi tulee paremmaksi. Mukavaa iltaa.

  VastaaPoista
 3. Suloinen tuo Elmo♥ Voi kun ne vatsavaivat pysyisi poissa ja saisitte viettää mukavan illan! Peukut pystyyn..

  VastaaPoista
 4. Mene lääkäriin siitä. Kiitos viestittelystä tänään. Päivänkakkarat on lempikukkiani ja olen siirtänyt niitä mökille ja nyt ne leviää kivasti.

  VastaaPoista
 5. Toivottavasti vatsavaivasi alkaa hellittää. Onpa siellä oikein päivänkakkarapaljous:) Meillä oli niitä pihassa muutama ja nyt ne on tyttären keräämänä maljakossa.

  VastaaPoista
 6. Ihanasti kukat kukkivat. Mene lääkäriin jos vaikka tutkittais mahakipusi paremmin.

  VastaaPoista
 7. Tänään vatsa ollut parempi... mietin vielä varaanko lääkäriaikaa vai en...

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)