Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

perjantai 21. heinäkuuta 2017

Sisustus-unelmia

En ole jaksanut olla innostunut sisustamisestakaan, samalla tavoin kuin ennen, hyvä kun parin viikon välein jaksan siivota. Siivouksen jälkeen onkin jo sen verran väsynyt, että ylimääräiset sisustelut jää ajatuksen tasolle. Ja kun olen niin kyllästynyt moniin tavaroihini, enkä kirppikseltäkään löydä löytöjä samalla tavoin kuin ennen. Torstaina olin kaupungissa kirppiksellä ja yritin oikein etsiä jotain uutta sisustukseen... vaan ei mikään oikein "kolahtanut".
Onko vika kirppiksessä vai minussa, onko vaan tavarakiintiö tullut täyteen. Olisi vaan niin kiva saada jotain erilaista, piristävää, sisustukseenkin.

Tässä torstain kirppis-ostokseni:

Eli pari vanhaa sisustuslehteä ja sit oli joku muu ostos...mutta mikä? Ai niin, se oli kaveri mun entiselle lilalle suojaruukulle.

Kaktukset pääsivät nyt niihin. Ja pääsivät vaihteeksi olkkariin.

Koska en ole saanut/jaksanut/osannut itse tyytdyttävästi sisustaa, niin kuvia sisustusvihkostani...sellaisia jotka tällä hetkellä miellyttävät silmääni.

Vaaleansinistä, liilaa, vaaleata...rauhallisen näköistä. Vaikka olen väri-ihminen, niin jonkunlainen kyllästys on tullut liian kirkkaisiin väreihin.


Nyt pitäisi mennä syömään...vaan kun tietäisi mitä söisi, vatsavaivoja on nykyisin ollut joka päivä ja olen merkannut ylös mitä syön, jotta näkisin mikä se on joka niitä aiheuttaa...vaan ei nyt ole yhtään vaivatonta päivää ollut sen jälkeen kun aloin ruokailuja seurata...no tosin on vasta vajaa viikko mennyt kirjaamisessa...tuo vatsan kouristelu ja turpoaminen vaikuttaa koko yleis-oloon ja aina kun menee johonkin pitää ottaa lääkettä, joka vähentää oireita. Ihan käsikauppa lääkkeitä. En tiedä pitäisikö tuostakin mennä lääkäriin...kaikenlaisia vaivoja sitä ihmiselle siunaantuukin :( En tykkää...


Kyllähän niitä nuorempanakin oli, muttei sentään jatkuvasti... No, vali-vali...

Aurinkoista ja rentouttavaa viikonloppua kuitenkin meille kaikille, eiks joo :)

4 kommenttia:

 1. En mäkään mikään sisustaja ole, tuntuu että tavaraa on kyllin. Pitäis viedä jotakin pois, jos ostaa lisää.
  Kävin mäkin kirpparilla, tarttui jotakin käteeni.
  Pääosin lastenlapset saivat ostaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sehän se on, että silmä kaipaisi jotain uutta kivaa sisustukseen...vintissä on varastoituna tavaraa, mutta nekin on ollut jo niin monta kertaa esillä, että niihin on "kyllästynyt"...pitäisi juu varmaan vähentää entisiä ensin, niin sitten voisi taas tehdä kirppikseltä löytöjä :)

   Poista
 2. Minäkin olen ihan "kausisisustaja"...välillä ei mökissä tapahdu mitään pitkiin aikoihin ja sitten saattaakin koko mökki olla hyrskynmyrskyn:)) Voi harmi tuota sinun vatsaa..toivottavasti syy selviää ja lääkäriinhän tuosta kannattaa mennä kun alkaa elämää haittaamaan..ei kiva :( Toivotaan että vaiva helpottaa,tsemppiä kovasti sinulle ja mukavaa vkonloppua♥

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)