Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

sunnuntai 2. heinäkuuta 2017

Reissun päällä

Eilen olimme auttamassa muutossa Espoossa ja tänään läksimme "kesä-ajelulle"...päämäärä oli vielä tuntematon, mutta lähdettiin Saloon päin... pähkäiltiin minne mennään ja kun tulimme Saloon oli vähän puhetta josko mentäisiin Aarresaarelle (eli sen nimiselle kirppikselle)... vaan päätimmekin jatkaa Tammisaareen päin.
Matkalla pysähdyimme katsomaan Tammisaaren opastus-taulua ja samalla käytin Elmoa pissalla, sekin kun oli tullut otettua mukaan ajelu-kierrokselle. Pysädys- paikassamme oli tällainen ISO tuulikello.

Myös tällainen nätti tyhjä rakennus oli siinä...olisiko ollut joku entinen kahvila...


Sää oli pilvinen, mutta onneksi ei ruvennut satamaan. Seuraavaksi vino pino kuvia Tammisaaresta. Meren rannasta ja lähistöltä...


Vanhoja taloja vanhasta kaupungista ja vähän muualtakin ....ja kauniita kukkia :)Ihania kapeita kujia...


Tällaisessa kahvilassa kävimme vanhassa kaupungissa.


Samassa pihassa oli myös pikkuinen kirpputori, vanhan talon kuistilla, jossa poikkesin. Siinä pääsi myös "toilettiin", joka oli yhtä pikkuinen kuin meidän vessa :)Takaisin tullessa kävimme myös kahdella isolla kirppiksellä, vaan mitään en ostanut, liekö tullut tavara-kiintiö täyteen :) Sen sijaan Lidlistä tuli ostettua paluumatka-evästä ja kotiin ruokaa.Oli ihan mukava reissu, varsinkin vanhassa kaupungissa... Lähempänä kotia alkoi sitten jo aurinkokin paistaa. Toivottovasti tykkäsitte kuvista :)
8 kommenttia:

 1. Tammisaari saattaa hyvinkin olla kokematta. Tuollaiset reissut ne vasta kivoja ovat, että kohde päätetään kun reissataan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun ei kotona osattu päättää minne mennään, niin lähdettiin vaan ajelemaan "sinne minne nenä näyttää :)"...

   Poista
 2. Tammisaari on kiva kesäkaupunki. Pariin vuoteen ei ole siellä tullut köytyäkään. Voisipa nyt piipahtaakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus ollaan käyty sekä Tammisaaressa että Hangossa, mutta oli siitä jo aikaa...

   Poista
 3. Hauskaa tosiaan lähteä vain ajamaan mihin nenä näyttää! Pitäisiköhän itsekin kokeilla?! Tammisaari ja Hanko ovat vanhoja tuttuja lempipaikkojani, mutta nyt en ole pitkään aikaan käynyt. Oli ihanaa nähdä kuvia Tammisaaresta :) Siellä Café Gamla Stanissa minäkin olen käynyt ja vanhassa kaupungissa seikkaillut.

  VastaaPoista
 4. Oli kyllä iso, jos olisi tuullut olisi kuullut ehkä minkälainen ääni siitä olisi tullut :) Tammisaari ja Hanko on kivoja kesäkaupunkeja!

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)