Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

tiistai 23. toukokuuta 2017

Luonnosta huumaantuneena...Koiran kanssa oltiin lenkillä tois´puol jokkee...ei kuitenkaan Turussa :) Luonto on niin huumaavan kaunis keväällä. Metsä oli täynnä valkovuokkoja, joiden välissä poilku kiemurteli.Puut kaareutuivat polun ylle, linnut lauloivat ja lehahtelivat lentoon pusikosta...

Rentukat kukkivat ojassa ja joen rannoilla...


Kävimme lammen rannassa....kaislaa vaan oli kovasti rannassa. Ja tie/polku sinne oli mennyt huonommaksi, kun oli tehty savottaa ja toinen tie ylemmäksi rinteeseen.

Pihassa tuli Rasmus vastaan ja oli hyväilynkipeä. Paviljongissa, jossa ei kyllä vielä ole kattoa eikä kankaita,istuin Rasmus sylissä. Kun nousin niin se meni melkein saman väristen lautojen päälle loikoilemaan, söpöläinen <3.
Nuo lankut on muuten siitä vanhasta sillasta joka meni meidän pihan kautta joen yli metsään. Siinä oli jo aika huonot lankut ja naapurit purkivat sen (antoivat vanhat lankut meille) ja tekivät uuden sillan lähemmäs naapurin taloa. Ei kuitenkaan pihaan, vaan sivumpaan, että sitä saa muutkin käyttää, niinkuin entistäkin. Sitä siltaa mekin Elmon kanssa käytimme lenkillämme. (Nyt emme vaan pääse suoraan pihasta metsään).Ps. Kotimatkalla-blogissa myös uutta tekstiä.

6 kommenttia:

 1. Kylläpä on paljon valkovuokkoja. Mä en ole täällä nähnyt kuin pari pientä plänttiä. Rentukoita sitäkin enemmän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä valkovuokkoja varsinkin on tosi paljon...muitakin kukkia riittää myös :)

   Poista
 2. Teilä onkin siellä metsäisillä reiteillä oikein kukkapaljous:) Minäkin eilen ihastelin auton ikkunasta katsellen tienvierustoja, kun vihreys alkaa nostaa päätään ja ja kaunpungissa onkin jo ruoho ihan vihreää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuometkin alkavat kukkia, otin muutaman oksan kuistille tuoksumaan eilen :)

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)