Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

perjantai 21. huhtikuuta 2017

Mustikat kukkivat...

...tosin vain meidän keittiön pöydällä. Tuossa ennen pääsiäistä kävimme naapurissa kahvilla, ja siellä oli maljakossa mustikan varpuja, jotka jo kukkivat. Oli niin kauniin heleän vihreitä ja keväisen näköisiä, niin pitihän sitä hakea itsellekin.Tuo alempi kuva on aiemmin otettu.


Muutamia kuvia keväiseltä kuistilta.

Tuossa vilahti Hipsu ja seuraavassa Rasmus haluaa ulos.

Olen pitänyt narsissit kuistin ilona,ja portaille on päätynyt lyhtyjen sijaan vain vanha kanerva ja tuija.
Eilen (torstaina) oli tosi kova tuuli. Lähdin käyttämään Elmoa metsän puolella pissalla, piti kiertää se pieni metsälenkki, vaan onneksi jätin matkan kesken. Nimittäin puu oli kaatunut toista puuta vasten ja piti kovaa nitinää ja natinaa puuta vasten nojallaan...näytti ihan siltä, että se voisi kaatua minä hetkenä hyvänsä...
Mentiin Elmon kanssa takaisin päin ja jäätiin "passiin" katselemaan ja kuuntelemaan kauempaa. Ja eikös jonkun ajan päästä, kun tuli kova tuulenpuuska, niin kovasti rätisten ja paukkuen pitkä puu kaatui ja näköjään oli kaatanut muutaman pienemmän puun muassaan. Elmo pelästyi ja itse olin tyytyväinen, että olin kokenut, ettei parane mennä eteenpäin, kun se puu oli polun vieressä.

Tänään käytiin sitten tekemässä se metsälenkkki ja otin puusta samalla nämä kuvat.

Se oli ihan sen aukkohakkuu-alueen reunassa.


Eilen illalla kylätalo tilaisuudessa oli 21 henkeä...tosi paljon :) Tänään sitten illalla seurakuntaan ja huomenna ajellaan vähän kauemmaksi ystävän syntymäpäiville :) Sunnuntaina sitten taas seurakunta ja meidän Laulusiskojen lauluvuoro. Mukavaa viikonloppua!11 kommenttia:

 1. Huh oli hyvä kun et kävellyt eteenpäin. Kyllä tuulella on kovat voimat, kaataa vain juurineen ison puun.
  Meillä tuuli kans tosi paljon, puristelin mattoja ja niistä tahtoi tulla lentäviä mattoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuulella on tosiaan kova voima! Tänäänkin oli aika tuulista ja sen se eilinen oli tehnyt, että tarkemmin seurasin puita tänään...

   Poista
 2. Kivan värikästä ja kesäistäkin teillä:) Olipa täpärällä tuon puun nurin menon kanssa, ettette olleet juuri kohdalla kun se kaatui. Varjelusta siinä oli. Tuollaisten aukkopaikkojen reunalta ne niin helposti meneekin nurin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varjelusta tosiaan oli, kiitos Hänelle! Niin nuo aukkohakkuut on siitäkin huonoja...

   Poista
 3. Ihan säikähdin, että miten kummassa teillä jo mustikat kukkii. Taidanpa seurata esimerkkiäsi ja hakea muutaman varvun keittiön pöydälle. Meidän tontin vierestä kaadettiin metsä ja isot työkoneet ovat runnoneet metsänpohjaa. Kenties sieltä vielä joku elävä varpu löytyy. Kunnan alkuperäinen tarkoitus oli jättää pystyyn osa puista, mutta tiheässä metsässä ne olivat kasvaneet toispuoleiseksi ja puutarhuri tuumasi, että myrskytuuli kaataisi ne kumminkin. Eilen ja tänäänkin on tuullut niin navakasti, ettei ihme, jos puutkin menevät kumoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä on tosiaan ollut tuulisia päiviä...toivottavasti tuo ilmastonmuutos ei tois jatkuvasti noita kova-tuulisia päiviä...

   Poista
 4. Teillä on jo ihanan keväisen näköistä - ja voi mitä suloisuuspakkaus-kisuja <3
  Tuuli osaa tehdä tuhoa - luonnolla on mahtavat voimat ja onneksi säästyitte puun alle jäämiseltä. Varjelusta on <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kisut on niin ihania <3 Kyllä sen varjeluksen aina välillä huomaa...ja paljonko on niitä tilanteita kun ei itse huomaakkaan miten on varjeltu...

   Poista
 5. On se kiva, kun on edes sisällä jo jotain vihreää. Pian on ulkonakin! Olipa varjelus, ettette jatkaneet matkaa, kun se puu sitten kaatui. Ihania kissoja! :) Olen ihan hulluna kissoihin, vaikka itselläni ei niitä ole. Mutta ihailen toisten kissoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varjelusta oli! Kissat on minunkin lempi-eläimiä <3

   Poista
 6. Onpas ihana blogin nimi! Liityin lukijaksi

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)