Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

keskiviikko 5. huhtikuuta 2017

Kevään ensi kukkaset...
...eiliseltä lenkiltä. Ensimmäiset näkemäni.Pikku auringot. Niitä oli yhdellä osuudella ojan pientareella useassakin paikkaa, piristäviä ruskean ruohon keskellä :)

Tulikin käveltyä vähän pitempi lenkki pitkästä aikaa, ihan jalat väsyivät jo loppumatkasta ja selkä oli hie´stä märkä...mutta hyvää se teki. Ja oli kiva kävellä jossain muualla kuin tällä omalla tiellä vaihteeksi. Alkumatka oli tuttua, mutta loppumatka ihan ensimmäistä kertaa nähtävää maisemaa.
Aina Inkeri Ankeista (jota sivumennen sanoen inhosin :) lainaten sanoinkin eilen, että "..en minä aina jaksa näitä samoja polkuja kävellä..." , kuvitelkaa nariseva, valittava ääni, jos olette Aino Inkeri Ankeisen tv:ssä nähneet...

Mukavaa päivän jatkoa! Kotimatkalla- blogissani päivän sanaa vuodelta 1933. Linkki oikealla.Ps. oliko teillä eilen viikon lämpimin päivä, niinkuin oli ennustettu? Meillä ei, vaan enimmäkseen pilvistä, sumuista ja viileä tuuli. Jossain välissä sentään aurinko paistoi jonkun aikaa.

12 kommenttia:

 1. Iltapäivästä alkoi vasta aurinko näkyä ja silloinkin tuuli kylmästi. Aika huti meni ennuste. Meillä ei taida vielä näkyä leskenlehtiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään iltapäivästä alkoi aurinko paistaa ja tuntui sen verran lämpimältäkin, että aloitin varovasti vintin kevät-siivousta...talvella se on niin jääkylmä, että heittää äkkiä kamat vaan sinne ja nopeasti pakoon jäätävn kylmää..siksipä se talven jälkeen on ihan sotkuinen ja ahdas..

   Poista
 2. Meilläkin oli eilen todella kylmää. Tänäänkin tuulee, mutta ei ole sentään sumua, aurinko lähes paistaa välillä. Jospa se tästä lämpenisi!
  En ole katsonut Putousta, se ei ole kolahtanut sitten yhtään. Voi kuvitella Ankeisen ankeuden :-D
  Hei, täälläkin huomasin leskenlehden nuput eilen, ihanaa!

  VastaaPoista
 3. Täällä ei vielä leskenlehtiä päästä hetikään näkemään, kun on näillä sivuteillä lumivallit vielä. Piha ja oma tie alkaa olla jäiset ja nyt isäntä meni hiekkaa levittämään pahimmille paikoille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä oli aiemmin tuo vaihe, se on inhottavaa kun on niin liukasta... nyt alkaa jo alapihakin pikkuhiljaa sulaa. Ja etupihalta mies harjasi kivetyksen näkyviin :)

   Poista
 4. Jo toinen leskenlehtipostaus tänään. Pitänee lähteä tienvieriä nuohomaan, josko löytäisin itsekin. Kevät on tullut, ihanaa.

  VastaaPoista
 5. Ihanaa! Meillä ei vielä näkynyt!

  VastaaPoista
 6. Meilläpäin eilen oli tosi raju ukonilma, satoi rakeita ja kaikkea muuta !Salamoi ja maa järisi aivan.

  VastaaPoista
 7. Kuulinkin tv:stä "sivukorvalla", että jossain oli ukkostanut kovasti..

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)