Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

sunnuntai 23. huhtikuuta 2017

Kalliolle kukkulalle ja virtaavien vesien äärelle
Tänään oli "kova" lenkki Elmon kanssa. Menimme metsätietä joka oli koko ajan ylämäkeä, meikäläinen "rapakuntoinen" oli ihan hengästynyt kun päästiin piiitkä ylämäki ylös ja jatkettiin metsäpoluksi muuttunutta "tietä" eteenpäin. Polku meni aurinkoisten pikku-kalliotten vierestä, ne näyttivät niin kivoilta, että pitihän sinne poiketa.
Tuolla ollessamme hukkasin alkuperäisen polun, joka olikin muuttunut jo tosi pieneksi.... mutta kallioilta näkyi meidän lähi taloja, niin suurinpiirtein tiesin missä ollaan. Lähdettiin eteenpäin ja alaspäin, suuntana vanha tienpohja, jota pitkin pääsisi melkein meille.
Mutta välissä olivat ne erittäin jyrkät isot kalliot, josta ei kyllä uskaltanut alas yrittää... Joten piti vähän kiertää... joten kuljettiin kallion päällä ensin...


Sieltä näkyi kauas
Sitten pääsimme suurimpien kallioiden ohi ja pusikkoista rinnettä alaspäin, tosin koko ajan joutui Elmoa komentamaan: "Älä vedä". kun sillä oli kova touhu ja vauhti päällä, ja itse sai varoa risuja ja kivien koloja laskeutuessaan. Lopulta tulimme alas vanhalle tienpohjalle.
Siellä olisi ollut luonnon oma pehmustettu jakkarakin, missä olisi voinut levähtää :)


Tulimme pihaan, missä Hipsu meitä odottikin. (Se oli alkumatkasta lähtenyt meidän mukaan, mutta jo hyvin pian jäi kodin lähistölle). Elmo oli innoissaan kun näki taas Hipsun (kun ne on niin kavereita) ja unohti, että Hipsu on kissa ja hän koira ja ne molemmat on leikattuja, kun yritti Hipsua nylkyttää, höh! :)Eiliseltä lenkiltä virtaavia vesiä.Nuo jokikuvat on vanhalta uimapaikalta (tuo leveä paikka) joesta, ensimmäisenä kesänä kun täällä asuttiin ja nuorin tyttökin asui vielä kotona, niin kävimme hänen kanssaan joskus tuolla uimassa, pari kertaa. Mutta oli kyllä kylmää vettä. En ole siellä käynyt uimassa sen jälkeen.

Nyt ulkona alkoi satamaan lunta...oikein pyryttää. Näin äkkiä vaihtui sää, kun siellä aurinkoisilla kallioilla olimme noin puolitoista tuntia sitten.

8 kommenttia:

 1. Nyt tuntuu tulevan kaikki vuodenajat yhden päivän aikana.
  Hienot näkymät korkealta kalliolta.

  VastaaPoista
 2. Upeita kallioita, meidän nurkilta niitä ei löydy. Hyviä lenkkeilysäitä tulevalle viikolle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä kyllä on kallioita joka puolella :)

   Poista
 3. Kyllä on hyvä näköala noilta kallioilta:) Meilläkin kalliot tässä vieressä, mutta ei tuollaisia avaria näkymiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuolta kalliolta olikin tosiaan hyvät näköalat, ei vaan tuolla kalliolla juurikaan tule käytyä, sen jyrkkyyden takia.

   Poista
 4. Onpas siellä hienot kalliot ja hienot näköalat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä noita kallioita riittää, mutta harvalta kalliolta on tuollaiset näköalat kuin tuolta mainitulta :)

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)