Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

keskiviikko 12. huhtikuuta 2017

Kaikenlaisia kissoja

Rasmus pääsi kokeilemaan isän roolia :)


Pari tuollaista pikku-kisua tuli eilen tehtyä ja pari lintua. Huomasin taas, että koneella ompelu kyllä sujuu, mutta kädet on jotenkin niin "tumpelot" että käsin ommeltavat osuudet on vaikeampia...ja hermot kiristyy kun lanka lähtee koko ajan neulansilmästä ja ei meinaa saada sitä takaisin ja käsin ompeluksia joutuu purkamaan ja ompelemaan uudestaan. Mutta kiva on kuitenkin muuten väkertää kaikenlaista.


Illalla sitten oltiin seurakunnassa ystävän kanssa, mies kun on pääsiäis-näytelmissä. Taas oman särkyneisyyteni tunsin illalla, kun koin hyvää tarkoittavan ystävän sanomiset vaatimuksena...ja sitten tuntee itsensä entistä huonommaksi... Siitä kirjoitin Kotimatkalla-blogin puolella. Tänä iltana on sitten lauluharkat. Pitäis yrittää siivota Pääsiäiseksi tänään. Miehellä on huomenna vapaapäivä ja sanoi, että mahdollisesti tulisi silloin vieraita... En viime viikonloppuna jaksanutkaan siivota ja sen on näköistäkin...
Aamulla satoi pikkuisen lunta ja nyt on puolipilvistä. Kunnon kevättä odotellessa...

6 kommenttia:

 1. Ihania pieniä kissoja Rasmuksen kainalossa! Nuo hyvää tarkoittavat sanat ja joskus katseetkin koettelevat joskus, ehkä sanoja ajattelee liikaa tai aina ei ole niin vastaanottavainen!

  Meilläkin satoi lunta eilen ja tänään, ilma on niin kylmää...

  Kaunista Pääsiäisen odotusta Sinulle!

  VastaaPoista
 2. Kivoja kisuja, joista Rasmus on ehdottomasti ihanin.
  Herkkä ihminen saattaa tahtomattaan kokea toisten sanomiset negatiivisina ja vaativina, vaikka niitä ei olisi sellaisiksi tarkoitettu. Tuttua minullekin, mutta vuosien mittaan olen oppinut ohittamaan omat tulkintani ja vähän myös kovettamaan itseäni.
  Hyvää pääsiäistä sinulle!

  VastaaPoista
 3. Meillä ei juuri mitään pääsiäisvalmisteluja ole tehty. Siinä tuntui olevan ihan saavutusta, kun sain muutaman lipaston päältä enimmät pölyt pois. Neitokaiset laittoi ruohot kasvamaan muutama päivä sitten ja nyt kyllä näkyy jo vihreää. Siunauttua pääsiäisaikaa teille:)

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)